Aki otthon marad a babájával 3 évig, miért teszi? Hogy kerülitek el, hogy ne "golyózzatok be" közben?
3 gyerekem van, 6 éves korukig voltam otthon, összesen 12 évig. Azért mert ezek a legfontosabb évek a nevelés szempontjából.
Mivel akkor már volt diplomám, előtte dolgoztam, ezért ez időben is publikáltam, szereztem még 2 diplomát, még egy nyelvvizsgát, olvastam, tanultam.
Sokat jártunk el a férjemmel és hozzánk is sokan jöttek, minden héten legalább egyszer vacsora barátokkal, színház, hétvégék kettesben. És természetesen foglalkozás a gyerekekkel. Nekem nagyon szép időszak volt és a gyerekek is szívesen emlékeznek vissza rá.
Kedves 2.,jó nektek hogy vacsorák meg ilyesmi voltak nektek...én szinte egyedül nevelem a lányomat,mert a párom rengeteget dolgozik,nagyik nincsenek.A környéken sincs velünk egykorú baba.:(
Kedves 1.,ha egész nap be vagy zárva,csak sétálni mész ki,hidd el hogy be lehet fordulni rendesen magadba..
Én nagyon gondolkodom rajta,hogy visszamegyek dolgozni legalább 4 órába.11 hós a babám.
én második
Azért rajtad is múlik a társasági életetek. Az én férjem is sokat dolgozott, de megbeszéltük, hogy péntek vagy szombat este jönnek a barátok, őket meghívtam, a férjem szabaddá tette magát, megfőztem, megszerveztem az egészet. A barátságokat ápolni kell!
Amikor egy szülés után voltam akkor hónapokig nálunk voltak a baráti összejövetelek, mert nem akartam elmenni. Beadtam a vacsorát, kimentem szoptatni, majd mentem vissza kártyázni.
Csak rajtatok múli. Tudom, hogy néha úgy gondolod, hogy egyszerűbb csak semmit nem csinálni este, de hidd el megéri a fáradságot és jobban is érzed magad utána.
Igen...jó lenne a kártyaparty...csak a párom 8-9 körül ér haza reggel 6-tól..és a pokolba se kívánja szegényem az összejöveteleket...örül ha hazaér.Ja,és hétvégeken is dolgozik,sajna nagy a hitelünk,muszály dolgoznia ennyit,különben...
Jaj,nagyon nehéz ez így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!