Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezek jó ajándékok lennének?

Ezek jó ajándékok lennének?

Figyelt kérdés

Karácsonyra és szülinapra néztem a lányomnak ajándékokat(januárban van a szülinapja).

1éves lesz. Arra gondoltam, hogy kap majd tőlünk egy sütifaló kincsesbödönt és egy FP tanuló kutyát. Egyiket karácsonyra, másikat szülinapra. Ezeket szeretni fogja? A ti babátok szerette ezeket?

Igazából még szükségem lenne tippekre, hogy mit kapjon még, mert a nagyszülők nem tudják mit vegyenek neki.

Annyi féle játékot megnéztem már, nem tudom, hogy mit érdemes neki még venni. Szerintetek a tologatós tricikli jó ötlet? Igaz, majd csak tavasszal tudnánk használni...

Szülinapjára szeretnék még majd egy macit amire rá van hímezve a neve, hogy legyen valami maradandó nagyobb korára.

Tudnátok mondani 1-2 ötletet? Szinte az összes ezzel kapcsolatos kérdést végignéztem már, de azért még várok ötletet.

2012. nov. 20. 15:15
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Én is azért szeretnék triciklit venni, mert utálja a babakocsit és így hátha ki tudunk sírás nélkül mozdulni. De úgy döntöttem ezt majd tényleg a nyuszi fogja hozni :)

2012. nov. 23. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!