Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezek jó ajándékok lennének?

Ezek jó ajándékok lennének?

Figyelt kérdés

Karácsonyra és szülinapra néztem a lányomnak ajándékokat(januárban van a szülinapja).

1éves lesz. Arra gondoltam, hogy kap majd tőlünk egy sütifaló kincsesbödönt és egy FP tanuló kutyát. Egyiket karácsonyra, másikat szülinapra. Ezeket szeretni fogja? A ti babátok szerette ezeket?

Igazából még szükségem lenne tippekre, hogy mit kapjon még, mert a nagyszülők nem tudják mit vegyenek neki.

Annyi féle játékot megnéztem már, nem tudom, hogy mit érdemes neki még venni. Szerintetek a tologatós tricikli jó ötlet? Igaz, majd csak tavasszal tudnánk használni...

Szülinapjára szeretnék még majd egy macit amire rá van hímezve a neve, hogy legyen valami maradandó nagyobb korára.

Tudnátok mondani 1-2 ötletet? Szinte az összes ezzel kapcsolatos kérdést végignéztem már, de azért még várok ötletet.

2012. nov. 20. 15:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

- botos tologató játék, tudod, mint a béka aminek csattog a talpa, vagy a lepkének a szárnya

- lábbalhajtós kisjármű

- valami egymásra pakolós montessori játék pl torony vagy edénykék, valami ilyesmi

[link]

- bármilyen zenélős játék pl bébizongora, gitárféle stb

[link]

- fp tanulókockák meg hozzá mondjuk zsiráftorony

- bármi ami villog+zenél és ő nyomkodhatja :)

a triciklit ráér a nyuszi hozni, a formabedobó meg a tanulókutya jó, az enyémek is szerették nagyon.

2012. nov. 20. 15:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

A formabedobót öt még kicsi, nem érti a lényeget, hogy a megfwlelő formákat a megfelelő helyre kell tenni, és nem bele nyomni, ha én forgatni hogy bele menjen.

A tanuló kutya sem jött be nálunk, egy újabb felesleges plüss.

Aki viszont sikert aratott, Fisher price tanuló asztal, Fisher price mókakockák, Fisher price golyópálya.

Ezeket azért is tudom ajánlani, mert minden gyermeknek tetszett, aki átjárt hozzánk!!!

2012. nov. 20. 15:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nallunk is a golyopalya valt be. 8 honaposan kapta es ugy rakattant, hogy meg ma 33 honapos fejjel is neha nekiesik. Szerintem a lassan 3 ev alatta golyopalya volt a legjobb befektetes. Sok kisgyerekes/babas barataink vannak es rendszeresseggel osszejarunk. Az osszes baba/kisgyerek szivesen jatszik a golyopalyaval. Nekunk is FP golyopalyank van en hasznaltam vettem eBay-en mert kulfoldon elunk de barhol kaphato tobb fajta is szerintem. En is csak ajanlani tudom. A kutyust meg a bodont nem ismerem igy nem tudom azok, hogyan vallnak be. Nekunk volt egy formabedobo autobusznk de kb. 15-16 honaposan kezdte erdekelni addig nem tudta beledobalni a megfelelo lyukba. De gondolom ez is gyerekfuggo es masnal hamarabb/kesobb sikerul.
2012. nov. 20. 16:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is januárban lesz egy éves a lányom.

Mi már megvettük neki a gumi ugráló állatot

[link]

, tőlünk többek között ezt fogja kapni, valamint puha építőkockákat.

[link]

Jó ajándék még a háromkerekű motor is szerintem, valamint lehet veszünk majd ilyen tologatható babakocsit (lány) vagy kis táskát amibe pakolgathatja a "kincseit".

Montessori torony is jó.

Keménylapos képeskönyveket is imádja a lányom lapozgatni, nézegetni, figyeli ha mesélek róla. Már vettünk is egy mikulásosat neki mikulásra.

2012. nov. 20. 17:03
 5/11 A kérdező kommentje:
Ez a golyópálya nagyon jó. Ilyet biztosan venni fogok.
2012. nov. 20. 18:55
 6/11 anonim ***** válasza:
A tanuló kutyával az enyémek elvoltak (bár nem a kedvenc játékuk volt), de én egy életre megutáltam. :-))
2012. nov. 21. 10:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Kutya nekünk is van. Imádta. A bödönt le se tojta. Viszont a golyópálya nálunk is a kedvenc. Nekünk fp zsiráfos golyópálya van. Tényleg nagyon aranyos! Tricikli felesleges még szerintem.
2012. nov. 23. 21:27
 8/11 anonim ***** válasza:

Így utólag azt mondom, hogy teljesen mindegy mi lesz a fa alatt, előre nem tudod, hogy mi jön be a babádnak.

Nálunk ezek közül amiket felsoroltatok volt a fa alatt:

sütifaló, tanuló kutyus, golyópálya.

Az első kettő még mindig meg van, a golyópályát hamar eladtuk, nem játszott vele a lányom és nagy helyet foglalt.

A sütifaló csak porosodik, a kutyát néha előveszi (2,5 éves)

2012. nov. 23. 21:54
 9/11 anonim ***** válasza:

A lányom szereti a sütifalót.Eleinte persze nem tudta bedobni,de odatettem a formákat úgy,hogy csak be kellett nyomnia.Ma már nagy élvezettel dobálja.

Triciklink is van,nagyon jól jött tavaszra-nyárra,mert a babakocsit már utálta,de ebbe beleült.Így könnyebb volt kimozdulni vele,mintha cipelnem kellett volna egész úton.

2012. nov. 23. 22:04
 10/11 anonim ***** válasza:

Kicsi fotel! [link]

Kislányom imád benne ülni, kényelmes neki, végre valami az ő mérete! Vagy babzsákfotel.

Benti hinta (ajtófélfás).

Jópofa pancsolós játék (amit a víz megpörget, vagy kispricceli, amolyan nagyobb).

2012. nov. 23. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!