Tudnatok segiteni, tasnacsot adni? Babam 12 honapos,5. tudogyulladasa van, ha kigyogyul, hanyas, fosas, laz, akarmi, virus, de sose egeszseges
1 évesen már túl van 5 tüdőgyuszin? Ez nagyon durva, szegény kicsi istenem:(((
Válts orvost, vizsgáltasd ki. Egyáltalán nem természetes ez.
Én azt gondolom, hogy valószínűleg vagy sosem volt rendesen kikezelve a kicsid, mert az, hogy ha egy gyerek közösségbe jár, akkor természetes, hogy ott elkap bizonyos betegségeket. De a tüdőgyulladás azért egy nagyon súlyos betegség és hogy ez már az 5. nála, az nem normális.
Először is szerintem teljesen ki kéne az orvosoknak kezelni belőle, aztán egy immunerősítő kúra kéne, ami ideje alatt nem nagyon kéne olyan környezetben lennie, ahol újra elkaphat kórokozókat. De ez nem biztos, hogy megvalósítható, de hogy nagyon gyenge az immunrendszere a kicsidnek, az biztos. Ennyi kórokozó, ennyi betegség és ennyi gyógyszer után lehet szinte nincs is neki. És ezért esik bele újra meg újra.
Szóval én teljesen kikezeltetném a betegségekből és felerősíteném az immunrendszerét, hogy ellenállóbbá váljon. Ez persze nem azt fogja jelenteni, hogy sosem lesz beteg, de nem annyiszor és talán nem ilyen súlyosan. Illetve, ha ennyire súlyossá tud válni nála a betegség, akkor mindenképpen már a kezdeti tüneteknél orvoshoz vinném és nem várnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!