Napjaink gyereknevelési trendje 0 cukor elvű, miért van mégis az, hogy az anyukák megveszik a babadesszertet, esetleg a cukros teát? Ti miket adtok a babátoknak abból ami cukros? Szerintetek hol van az egészséges határ?
Szerintem azért ez a teljesen nulla cukor-dolog túlzás!
Ok, ne etesse az ember agyon édességekkel a gyereket, de teljesen megvonni nem kell és nem is lehet!
Minden ember szereti az édes ízeket, minden gyereknek (és felnőttnek :)) kell néha egy kis csoki vagy sütemény...
Az egészséges egyensúlyt kell megtalálni, nem szélsőségekbe esni!
Mi pl. semmit nem adunk a babánknak amiben van cukor.
Bátyáméknak 4 gyereke van, egyik sem kapott semmit 2 éves koráig amiben cukor volt.
Köszönik szépen, jól vannak.
érdekes dolog ez
a három fehér gyilkos: só, cukor, liszt
most ha só, liszt nélkül elképzeled az életedet, hát....
szerintem jobb minnél később cukros dolgot adni neki, és utána is a mérték a lényeg
én így teszek
az édessel nincs gond, hisz az is egy íz, mint a savanyú, sós, keserű
biztos az első ízt szokta meg 8uyge anyatej, tápszer) és utána idegenkedik mástól, de majd változik.
Csak anyának kell ügyesnek lennie :-), hogy megismertesse a finom ízekkel, s ne csak csoki, cukorral tömje
A cukornak/édesítésnek van millióegy fajtája. Cukorból is van sokféle, ott a méz is. Csak pénzkérdés minden. Aztán ott vannak az édes gyümölcsök, mint az alma, a barack, a banán.
Az ízetlen dolgokat a felnőtt se szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!