Hol tudok nyírfa cukrot venni? És milyen árban van?
Figyelt kérdés
Nyírfacukrot egyszerű kisboltban vagy szupermarketben(pl tesco) is tudok venni vagy valamilyen naturboltba menjek? Kb milyen árban mozognak ezek a cukrok?2012. jún. 2. 19:22
1/8 anonim válasza:
Bio boltban nézd meg, vagy gyógynövény boltokban. 1000 ft.-on felül van.
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!:)
2012. jún. 2. 22:10
5/8 anonim válasza:
Inkább webáruházban vedd, ott nagyobb a választék!! [link]
6/8 A kérdező kommentje:
köszi!!
2012. jún. 12. 15:34
7/8 anonim válasza:
Árgépen keress rá!v Ott talált boltban 1750-ért is lehet már kilóját rendelni. [link]
De most olvastam az egyik nyírfacukros kérdésnél, hogy már Dm-ben is talált valaki 800ft/fél kilós csomagolásban. Szóval eddig ez van a legjobb árban. Meg is nézem sürgősen. :)
8/8 anonim válasza:
Épp én is nyírfacukor vadászatban vagyok. Ezeket találtam:
Auchanban 500g-os Nyírfacukor 1000ft-ért lesz júli 6-tól 19-ig. Ez a fajta: [link]
És még itt is jó árakon van, budai átvevő hellyel: [link]
Ezek az utóbbiak tényleg nyírfából vannak, ami azért jó, mert tuti nem génkezelt (mint ahogy előfordulhat a kukoricából készülteknél...
Egyéb helyek:
DM-ben sajnos a negyed kilós kerül 800Ft-ba és nem a fél kilós. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!