Turkálóban vagy boltban vásároltok babaruhákat?
Jellemzően én is turizok.
Újat Tesco-ban, csak akciósan, v leértékeléskor.
Én szeritnem még semmit nem vettem boltban a lánynak, vagyis de, egyszer egy nadrágot 900 ftért, egy pólót 500 ftért és egy lenge inget 500 ft-rt, ez volt az össz. Amúgy mindent a teszveszen vettem neki.
Ami van új ruhája, azt kapta ajándékba.
Amúgy én sem értem, hogy kinek van pénze a bolti új ruhákból ruházni a gyereket. 700 ft egy darab bady...
Teszvesz, zsibvásár, vatera, toplicit.... Itt jókat lehet találni! Én használtruha boltot (turit) vezetek, vagyis enyém a hely, és figyelek, hogy jó minőségű, olcsó, de márkás cuccok legyenek, főleg Next, Gap, meg a hasonló ismert márkák.... Muszáj, mert az embereknek nincs pénzük, de a kicsik megérdemlik a jó rucikat, tisztákat, szépeket! Az állam túl sokat kivesz a zsebünkből, amit a gyerekekre költhetnénk, így muszáj figyelni a kiadásokra! Szerintem nem sokan tehetik meg, hogy egy új naciért 2-3ezer ftot kiadjanak!!!!
A Teszveszt bátran ajánlom, de csak ha jó minőségű képek vannak!!!!!
Mi ismerőstől vettünk át egy csomó ruhát olcsón, de még a terhességem alatt vettem pár új darabot (akciósan) a C&A-ban.
De most már turkálóba járok és nagyon jó minőségű cuccokra lehet lelni. (GAP, NEXT, George, Mexx) Sok ruhán még a külföldi árcédula is rajta van!
Szia!
Én általában túrok :) az angol turiban, nagyon szuper cuccokat találok szinte mindig. Body-t meg rugdalózót szoktam a tesco-ban venni újat, azok jók és olcsók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!