Hónapok óta hirdetem a babakocsit és kiságyat, megnéztem a többihez képest árban is nagyon jó, nem értem, hová tegyem fel hogy minél hamarabb elvigyék?
Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 17:06
1/11 anonim válasza:
Hát nem tudom hol hirdeted.
Vatera, teszvesz, expressz???
Az első kettőre felraknám 1 Ft-os licittel, adnék hozzá villámárat is.
2/11 anonim válasza:
Szia én 3*14 napig hirdettem a teszveszen a kocsit,nem ment el. Meghirdettem az expresszen ,másnap elvitték. Vagy esetleg szólj a védőnőnek! Mi így vettünk kiságyat. Próba cseresznye! :)
3/11 anonim válasza:
Én is teszveszes vagyok, bár sokat néegetem a vaterát is. Amúgy millió ingyenes odlal van, de én a körzeti védőnőhöz is kitenném.
4/11 anonim válasza:
Belinkelnél róla képet, árat esetleg?
5/11 A kérdező kommentje:
Próbáltam de nem tudok, sajnos, de emailben elküldöm aki itt jelez és érdekli!
köszi lányok a segítséget
2009. aug. 15. 11:22
6/11 anonim válasza:
Nagyon változó, van, hogy tényleg csak 3-4 hónap alatt lehet valamit eladni. Ha sürgősen kell, max vagy nagyon olcsón kell adni, vagy ismerősnek :(
7/11 anonim válasza:
Szia!
A kiságy pelenkázós? Ha igen, engem lehet hogy érdekelne! Mi Baranyában lakunk, ti merre felé?
Köszönöm!
8/11 anonim válasza:
Teszvesz, Vatera, Babaapró, Expressz, védőnő.
Én is hetek óta hirdetek már egy babakocsit, mindenféle ajándékokkal, szállítással, de nem viszik el.
Nyár van, mindenki nyaralni megy, erre költik a pénzt, akinek még nem SOS a dolog, az vár vele őszig. Gondolom:-)
Tényleg ha keres valaki egy jó állapotú Quinny Buzz-ot hordozóval vagy anélkül, esővédővel, lábzsákkal éppen tudok egy eladót ;-)))
9/11 anonim válasza:
Van olyan bababolt is, ahol beveszik.
10/11 anonim válasza:
Rakd ki a terhesgondozó falára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!