Esernyőre csukható babakocsit szeretnék venni kisfiamnak. Rengeteget megnéztem neten, és végül 3 maradt, ami közül még nem tudtam választani. Te melyiket választanád az ártól függetlenül?
Ezekről lenne szó, így körülbelül láthatod, milyen stílusuak tetszenének. Ha tudsz ezeken kívül még mást ajánlani, szívesen fogadom.
Ez nem tetszik?Nekünk ilyenünk van és megvagyok vele elégedve.
Egyiket se.
De ha muszáj lenne, akkor az elsőt.
Amúgy nekem azért nem tetszenek, mert nem lehet őket egy kézzel tolni. Legalábbis a mienket (chicco) nem lehetett. El is adtam.
Amúgy olyat válassz, aminek mosható a huzata, van esővédője, és dönthető (van olyan, ami nem).
Én nemrég vettem chipolino carolinát és nagyon jó! Igaz még nem használjuk, majd csak tavasszal fogjuk. De nekem tetszik, ja és ez lapra csukhatós.
A Pierre Cardint semmiképp nem választanám, mert nagyon nehéz. A másik kettő közül inkább az elsőt választanám, azt nézegettem egy boltban, és nem tűnt rossznak.
Nekem nagyon fontos volt, hogy minél könnyebb legyen a babakocsi, és hogy ne kelljen levenni a karfát az összecsukáshoz (a legtöbbnek le kell venni). Én ilyet vettem, csak más színben:
Feketét én amúgy sem javaslom, nyáron nagyon szívja a meleget, és minden apró kosz hamar meglátszik rajta.
Még annyit, hogy semmiképp se vásárolj látatlanban, mindenképp nézd meg személyesen a babakocsikat. Nekem is volt pár favoritom a netről, és élőben meg értek a meglepik, pl. hogy a képen nem látszik, hogy az a babakocsi milyen kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!