Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babaúszás bevált nektek?

A babaúszás bevált nektek?

Figyelt kérdés

Leginkább az érdekelne, hogy erősítette-e a babátokat, illetve, hogy télen nem fázott-e meg.

Mielőtt megszületett a most 3 hónapos kislányunk úgy gondoltam, hogy fogom hordani babaúszásra. Aztán lebeszéltem magam róla, mert decemberben lenne érdemes kezdeni, de félek a hidegtől. Ha megvárom a tavaszt akkor már nem igazán baba úszás.

Most azért gondolkoztam el újra a dolgon, mert picit gyengébbnek látom én is és a védőnő is a babámat. Nem tartja annyira szépen a fejét, mint más 3 hónapos, de az orvos szerint semmi baja. Igazából baja szerintem sincs, mert fel tudja emelni hason a fejét, bár utálja, függőlegesen is megtartja, de én úgy vettem észre, hogy a legtöbb ilyen korú baba ha nem is sokkal, de egy hajszálnyival erősebb, masszívabb.

Esetleg van más ötletetek, hogy mi az amit csinálhatnék vele? Felesleges terápiáknak, fájdalmas masszázsnak, tornának nem szeretném kitenni, amíg az orvosok szerint minden rendben.

2012. nov. 15. 13:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ajánlom a Babamóka c. könyvet, mi most kaptuk kölcsön, és nagyon jó kis otthon végezhető fejlesztő tornák vannak benne, korosztályonként.
2012. nov. 15. 20:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Az indoklást nem hallottam, de a tévében pár hónapja volt riport egy férfivel, aki babaúszást tart, és ő maga mondta, hogy ő a sajátját nem járatná, és hogy szerinte egyáltalán nem jó ez a babának. Jót mosolyogtunk rajta anyuval. Amúgy nem szándékozom elvinni a picurt úszásra.
2012. nov. 15. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!