Mit adjak inni 1 éves kislányomnak, mert nem akarja meginni a baba/gyerekteákat vagy tudnátok írni teákat ami nektek bevált?
Pirított cukor teát próbáltad?
Az én lányom imádja:)
Még nem nagyon hallottam, hogy valaki megbetegedett volna a hideg víztől. :-O De vehetsz fél literes ásványvizet, szobahőmérsékleten tárolva pont annyira lesz hideg, mint a tea lenne.
De meglehet, valamit félreértettem, esetleg télen viszed sétálni, vinnél innivalót, de befagyna, ha nem melegen vinnéd? Vagy mi?
Tedd cumisüvegtartóba (tudod, az az alubetétes, hőtárolós) a vizet. Az a legjobb Neki!
Egyébként az én Kisfiam az édeskömény teát szereti, már egész pici kora óta.
Az én torkomnak sem esik jól a hideg víz és a cumisüvegben is elég hideg lesz hamar de mind a lényeg az hogy a vízen kívül mit adtok a gyerekeknek inni (tea:milyen ízű).
Köszönöm a válaszotokat!
Az én fiam semmit nem hajlandó meginni csak a vizet. Veled ellentétben én ennek nagyon örülök!
Ne nyomjad bele a löttyöket ha nem kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!