Kókuszmatracot hol vettetek és milyet? Bevált?
Köszönöm a választ :) Akkor majd még kiderül :) Nem tűnik túl keménynek? Milyen márkájú, ha megkérdezhetem?
Egyszerűen nem tudom, hogy én parázom-e túl a dolgot, és szinte nincs nagy különbség kókuszmatrac és kókuszmatrac között, vagy tényleg oda kell ennyire figyelni, milyen fajtát választ az ember..
Nem tudom, valami lengyel márka.
Kemény, de nem túl kemény, szerintem jó lesz.
Amúgy én is olvastam ilyet, hogy az olcsóbb kókuszmatrac nem túl jó, mert előfordulhat, hogy "lyukat fekszik bele" a baba, nem tart annyira, mint egy drágább.
Majd meglátjuk, ránézésre szerintem jó lesz a miénk.
Szia!
Én itt vettem: [link]
Meg vagyunk elégedve vele, a gyerkőc is jó nagyokat tud aludni rajta. :)
Minden héten egyszer fordítom a matracot, így nem nyomja a feje sokáig egy pontban. Tehát pl a 5. héten kerül ugyanoda a feje, ahol az első héten volt. Igaz még csak 3 hónapja használjuk, de egyelőre nem hepehupás.
Ez aranyos :) Köszönöm a választ :)
Viszont most mértem le, a kiságy, amit kaptunk, 70x113-as, így ilyen méretű matracot kell majd keresnem, ahogy láttam, nem mindenhol van, illetve drágább, mint a 60x120-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!