Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy csináljam a hozzátáplálást?

Hogy csináljam a hozzátáplálást?

Figyelt kérdés
Kislányom 5 és fél hónapos, a doktornő javaslatára elkezdtük a hozzátáplálást. Tegnap evett először almát pépesítve. Hogy csináljam tovább? Mikor adjak neki barackot, sütőtököt,stb? Azokat is így kell kezdeni, hogy először keveset? A doki azt mondta hogy két szopcsi között adjak neki, de így nem igazán éhes. Ha már mást is enni fog, akkor vizet is adni kell neki ugye?
2009. aug. 14. 11:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Mi így csináltuk:

1.nap:tízórai szopi előtt 1-2kanál almapüre

2.nap:szopi előtt 4-5kanál

3.nap: amennyit megevett, utána szopi

Azért adtam szopi előtt, mert utána Ő nem fogadta el.

Következő gyümölcs a barack volt, ugyanígy jártam el, csak a 4.napon keverve kapta az almával.

Utána banán,majd burgonya,sütőtök,répa.

A burgonyát almával kevertem,így táplálóbb, aztán barackal is, utána répával meg sütőtökkel. Egy hét alatt evett meg egy egész adagot, néha dúsíto tejpéppel,sinlackal,rizzsel.

A napi 3 szopi megvan még, a tízórai és az uzsonna amit kiváltottunk.

2009. aug. 14. 12:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Bocsi! Nem egy hét alatt ette meg az egy adagot, hanem egy hét után... :o)
2009. aug. 14. 12:37
 3/5 A kérdező kommentje:
És mennyi idő alatt váltotta ki a gyümi a szopcsit? A sütőtököt hogy kell elkészíteni?
2009. aug. 14. 12:41
 4/5 anonim ***** válasza:

A tízórait egy hét alatt, az uzsonna egy kicsit tovább tartott, talán majdnem 2hét volt. A sütőtököt megvettem, kikapartam a magját, felvágtam kicsi darabokra és betettem a sütőbe. Nagyon hosszadalmas, ezért ikább veszek üvegeset és azt keverem össze a saját készítésű dolgokkal. Alma, burgonya...

Ma délelőtt pl: alma+burgonya+répa+barack+sütőtök kombinációt evett mert mindből volt egy kevés :o)

2009. aug. 14. 13:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, kíváncsi vagyok nálunk hogy alakul.:-)
2009. aug. 14. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!