Miért nézi le az anyukák egy része azt, akinek nincs gyereke?
East-side West-side.
Nem tudom, nyilván rengeteg oka lehet HA lenézik, pl fáradság, keserűség, sikertelenség, irigység, felfogás, neveltetés stb. De lényegében ez nem csak itt jellemző, más esetben is sokszor lenéznek az emberek másokat.
Ezen az oldalon ez igen jellemző:) MIndig mindenki lenézi a másik "tábort":) Gyerekesek a gyerekteleneket, természetes úton szülők a császárosokat, anyatejesek a tápszereseket:D
Azt is el tudom képzelni, hogy csak szimplán bosszantja a válasz egy tapasztalatot kérő kérdésre adott válasz olyantól, akinek pont ez nincsen:) Én is olvastam már ilyen választ. Plusz még az is közrejátszhat, hogy ide sokan járnak unaloműzésből válaszolgatni, és ük igazán a provokációt élvezik, meg az indulatkeltést, ezért mindig a "másik oldalt" támogatják igen vehemensen.
Ilyenek az emberek:)
Nem nézem le, de amikor gyereknevelési tanácsot osztogat, holott még soha nem próbálta, akkor azért igenis elmondom neki, hogy ez nem egészen úgy működik, ahogyan ő azt tapasztalatok nélkül elképzeli. Volt már egyébként, hogy egy gyermektelen barátnőmtől kaptam nagyon jó gyakorlati tanácsot, de azért a gyermektelenek nagy része megáll a "neveld meg" és az "engem ezért már régen felpofoztak volna" megoldásoknál.
Ismétlem, senkit nem nézek le azért, mert nincs gyereke, én sem úgy születtem, hogy volt. Azt nézem le, aki rám akarja erőltetni a rendszerint elég buta elképzeléseit.
Azért nézi le, mert nem tudja beemelni,h a gyerektelennek is lehetnek jó gondolatai. Mondjuk annyira jók, amilyenek neki gyerekesként sose jutnának eszébe.
Vagy azért, mert azzal, h ő szült egy gyereket, azt gondolja, létrehozta a világ csodáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!