LAssan 6hetes a babám. Szerintetek érdemes felkelteni most 6körül, hogy megfürdessem?
Hát mióta alszik? Ha felkelted, mikor tudod újra letenni kb?
És ha nem kelted fel, akkor meddig alszik vajon? :)
Igazából 6 hetesen még bőven nem kell, hogy a napirendje kialakuljon. Nálunk előfordult, hogy 1-1 fürdés kimaradt és semmi baj nem lett belőle :) pici még, nem csúszik-mászik, és mivel nincs 40 fog sem, így nem is izzad le.....
Hát, akkor én megpróbálnám szépen finoman :) hátha egy kicsit el is nézelődik, meg lehet puszilgatni stb.
Az én lányom viszont nem aludt ennyit.
Újszülött korában is kb 1 órákat aludt :)
Ennyi idős babánál még nagyon nem szabad elvárni, hogy napirendje legyen. Ne ébreszd fel, majd megfürdeted, amikor magától ébred.
Amikor a mi babánk volt ennyi idős, össze-vissza volt a fürdetés, volt, hogy éjfél körül fürdettük. Aztán szépen beállt magától a napirend pár hónap múlva.
Kb.egyidősek a babáink (okt.7.a miénk). Nagyon irigyellek, hogy ilyen sokat alszik éjszaka a tiéd. Borzasztó napunk volt, főleg a tegnapi és mostani éjszaka után (lehet, a front miatt nem aludt semmit napközben?). Nekünk is tápszeres, 120-at eszik porral együtt, de éjszaka is 3 óránként, peluscserével 1 órát vagyunk fenn, már nagyon kifáradtunk.
A fürdés nálunk is néha ki szokott maradni, de megnyugszik a meleg víztől, előtte pedig babamasszázs van, amit nagyon szeret. Igazából nem koszos, de én látom, mikor bukja le magát (bele a badiba), és a hátközépig koszos pelusról ne is beszéljünk, azért jó ha napi 1x rendesen le van csutakolva, de ezért nem kelteném fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!