Mennyi idősen "érdemes" elvinni vadasparkba/állatkertbe a babát? Mikortól tudja már "értékelni" is a látottakat? Ti mikor vittétek először?
9 hónapos a kisfiam és IMÁDJA az állatokat.Szeretném elvinni vadasparkba,de apa szerint még korai,mert úgy sem élvezné igazán. :(
Ti mikor vittétek először egy a gyermeketeket ilyen helyre?Mennyire élvezte?Lekötötték az állatok?
Két évesen.
Mi is vittük egy évesen is, de azért akkor még nem nagyon érdekelte.
Tavaly Gyereknapkor volt másfél éves a fiam, akkor vittük először a budakeszi Vadasparkba. Nagyon élvezte, simán gyalogolt melletünk, minden érdekelte.
Akik 1 évesen vagy hamarabb vitték a gyerekeket, mind azt mondták, hogy csupa hétköznapi dolog (pl. galambok, repülő) kötötte le, nem kifejezetten az, amiért mentek.
Én viszem vittem 1 éves kor előtt, nem fog rá emlékezni, de talán beépül a kis lényébe az állatszeretet.
19 hós fiúcska mamája
voltunk 9 hónapossal
imádja az állatokat de abszolult nem kötötte le :( csalódtam
várunk még egy évet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!