Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Menjugate oltást hogyan...

Menjugate oltást hogyan viselte babátok?

Figyelt kérdés
Lassan 6 hós kislányom hamarosan megkapja. A 4 hós oltás után belázasodott, és nagyon fájt az oltás helye, nem tudta aznap megmozdítani a lábát. Kicsit tartok ettől az oltástól, milyen tapasztalatotok van ezzel kapcsolatban?
2009. aug. 12. 21:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Gennyes agyhártyagyulladás elleni oltás. Valóban fizetős, de úgy tudom, pár ezer forint, vagy talán még annyi sem. Két oltást kap a baba, ha úgy döntenek a szülők, hogy beadatják.

2009. aug. 15. 15:14
 12/14 anonim ***** válasza:
A 22.40-es válaszoló vagyok.Ha akkor adatod be,amikor a baba betöltötte az 1 évet,akkor csak egy oltásra van szükség.A Nikol nevű kérdezőnek üzenem,h a Prevenár nevű oltás(ami 2 éves korig ingyenes)azok ellen a betegségek ellen véd,amiket felsoroltál(pneumococcus-bocs,ha rosszul írtam- fertőzés ellen)
2009. aug. 15. 15:39
 13/14 anonim ***** válasza:
A meningitis maga a betegség,a Menjugate pedig az ellene adandó oltás neve(mint,h Prevenár az oltás,a betegség pedig a pneumoc.)
2009. aug. 15. 15:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Én írtam a meningitecet,nekünk az oltás neve volt meningitec-a dobozán is ez állt,tudom ,mert nekem kellett megvennem....ez is agyhártya elleni és 2db ot kapott belőle..
2009. aug. 16. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!