Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Emeleti korlátot hogyan...

Emeleti korlátot hogyan tettétek biztonságossá?

Figyelt kérdés
kisfiam most kezdett kúszni, úgyhogy aktuálissá vált a dolog. A függőleges korlátok kb 1m távolságra vannak egymástól, ezek között simán kifér, ki tud esni. Akinél hasonló gond volt, hogyan oldotta meg? Milyen megoldást választott? Köszönöm
2012. nov. 7. 17:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne engedd oda, zárd el azt a részt. Ha ez nem megoldható, akkor feszíts ki hálót közé pl. Vagy tegyétek sűrűbbé a korlátokat. Bár így nehéz elképzelni, nem tudom milyen korlát az, ahol a 1 méter a távolság.
2012. nov. 7. 17:08
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
1m elég nagy távolság. Később még nagyobb problémát fog okozni. Szerintem tegyetek be plusz darabokat ha megoldható.
2012. nov. 7. 17:56
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Rögzíts elé babakarámot !
2012. nov. 7. 18:50
 4/16 A kérdező kommentje:
igen, mindenképpen szeretnénk biztonságosabbá tenni, erre várnék ötleteket, ki hogy oldotta meg, aki hasonló helyzetben volt (pl.háló, ez a babkarám is jó ötlet :))
2012. nov. 7. 20:21
 5/16 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez volt a helyzet - bár nem ekkorák a közök - mi teljesen átlátszó plexit tettünk fel, így nem ront az összképen és és a Fiamat sem kell elzárnom :)
2012. nov. 7. 20:40
 6/16 A kérdező kommentje:
ez az átlátszó plexi-ötlet tetszik :) megkérdezhetem, hogy milyen árban volt kb(1m2)?
2012. nov. 7. 20:51
 7/16 anonim ***** válasza:
egy fotót mutathatnál,én sem tudom elképzelni
2012. nov. 7. 22:21
 8/16 A kérdező kommentje:
teljesen egyszerű korlát, vízszintes és függőleges elemekből áll, a vízszintesek csípő- és térdmagasságban vannak, a függőlegesek között meg kb 1m távolság van.
2012. nov. 8. 12:07
 9/16 anonim ***** válasza:
Én ott halnék meg ha az emeleti korlát a csípőmig érne :) bár itt nem az okoz problémát :)
2012. nov. 8. 16:24
 10/16 anonim ***** válasza:

Én már értem, hogy hogy van a korlát :)

A plexi amúgy nagyon drága mulatság, mi egyszer akartunk venni, ilyen 10.000 körül mozog vastagság függvényében. Én a karámot vagy a hálót választanám.

2012. nov. 8. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!