Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert nezik le az emberek azt...

Miert nezik le az emberek azt az anyukat aki nem szoptat?

Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 11:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Na, ez meg a másik oldala a "vitának".

Aki meg sikeresen szoptat, azt gondolják, akiknek nem sikerült, hogy csak úgy dől minden szoptató anyukából a tej.

Pedig valójában nagyon sok anyának rengeteg energiájába, odafigyelésébe került a szoptatás, sok olvasással, tájékozódással, gyakorlással, fejéssel... Akik ezen átmentek, tudják, hogy az anyatej sem a fán terem, és hogy sajnos sokkal többen nem szoptatnak mint ahányuknak _valódi_(testi/ lelki) oka lenne rá.

2012. nov. 7. 12:00
 22/23 anonim ***** válasza:
25%

Én a tápszer mizériát nem értem!

Jönnek sokan azzal,hogy jaj mennyire rossz, meg,hogy ugye egyáltalán nem olyan jó,mint az anyatej, a tápszeres baba hamarabb lesz beteg stb.

Könyörgöm nem az ötvenes években vagyunk, akkor még lehet,hogy silány tápszeres voltak (bár felnőttek rajta az emberek)!

Nem tudtam szoptatni, egyszerűen nem indult be a tejem. Másfél hónap után, mert a doki is mondta,hogy hagyjam, mert nem ér annyit,hogy bár lehet,hogy lesz valamennyi tejem, de lesz a fiamnak egy idegbeteg anyja.

Az én tápszeres fiam 10 hónapos koráig még csak rosszul sem tüsszentett, szemben barátnőm anyatejes babájával, aki már 2 hónaposan megismerte az orrszívót!

De valóban igaz az,hogy senkinek semmi köze hozzá. Ennyi erővel,akkor később meg csámcsogni kellene azon,hogy valaki miért nem minőségi szalámit ad a gyereknek, 2-3 ezer forintos áron, miért valami olcsóbbal eteti!

2012. nov. 7. 18:14
 23/23 anonim ***** válasza:

Mert sokan abból indulnak ki, hogy ha nekik ment a szoptatás, akkor biztos mindenki másnak is megy, csak lusta hozzá. Látod pl itt is volt egy hozzászóló, aki nagy büszkén előadta, hogy neki sem volt elég, de fejt, aztán lett, úgyhogy biztos mindenki másnak is lenne, ha fejne.

Hát ez nagyon nem így van. Hiába sulykolják a szoptatási tanácsadók, hogy minél többet fejsz/szoptatsz, annál több tejed lesz, ez nem mindenkinél van így.

Én fejtem éjjel nappal, ittam a teákat, szedtem a csodabogyókat, tényleg mindent elkövettem, már teljesen zombi lettem ettől a tortúrától, mégis csak pár csepp tejet tudtam kifacsarni magamból. Viszont a mai napig is van pár csepp tejem, pedig már hónapok óta nem fejtem/szoptattam, szóval nagyon nem igaz mindenkire ez a kereslet-kínálat duma.

2012. nov. 8. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!