Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert nezik le az emberek azt...

Miert nezik le az emberek azt az anyukat aki nem szoptat?

Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 11:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
36%
Nem tudsz, vagy nem akarsz?
2012. nov. 7. 11:04
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
És azt miért nézik le az "emberek", aki évekig szoptat?
2012. nov. 7. 11:06
 3/23 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy lenézik...

Én mindhárom gyereket sokáig szoptattam, de egyáltalán nem érdekelt, hogy a többi kismamatársam mit ad enni a gyerekének. Nem foglalkoztam vele.

2012. nov. 7. 11:07
 4/23 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudtad hogy M.o.-on ez a szokás,ha valaki valamit nem a nagy könyv szerint csinál azt lenézik?Nem szoptatsz?=rossz anya vagy.Nem jártok babaúszásra?=Rossz anya vagy.egyszerűen ilyenek az emberek.Én szoptatok,de eszemben sincs lenézni azt az anyukát aki nem szoptat.ő dolga...ha nem akar hát nem akar,ha meg nem tud arról meg nem tehet.magánügy.NEm attól lesz valaki jó anya hogy más módját választja a gyermeke táplálására.Engem azért néztek le, mert császárral szültem.Folyton megkaptam hogy nem éltem meg igazán a pillanatot.(mintha tehetnék róla)Én meg erre azt mondtam,hogy de igen átéltem,mert ugyanúgy édesanya lettem mint az aki természetes úton szült.
2012. nov. 7. 11:08
 5/23 Jégtánc ***** válasza:
75%

Miért nem válaszolnak az emberek az adott kérdésre?:)) Bocsi off.

Mindenkinek a magányügye hogy eteti gyermekét.Nem mindenki nézi le őket.Magyarországon divat csak.Azért mert buták az emberek.Sok oka van amiért nem szoptat az anyuka,és ehhez senkinek semmi köze

2012. nov. 7. 11:09
 6/23 A kérdező kommentje:
Szoptatok,6 honapos a lanyom,de tnap a jatszoteren tamadtak egy anyukat,mert nincs teje,elapadt es h mert nem tett meg mindent stb... azthiszem 3 hetig tudott szoptatni. Sajnaltam nagyon!
2012. nov. 7. 11:09
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szoktam lenézni őket, meg mást sem.

Sajnálni igen, mert az esetek 98%-ban az a baj, hogy nem kapott megfelelő segítséget az anyuka a szoptatáshoz, vagy már a "bababaráttalan kórház"-ban elszúrtak valamit stb.

De tudván, hogy ez egy igen érzékeny terület, nem szoktam "beleszólni" abba hogy mi van, esetleg finoman puhatolózom, és ha tudok, segítek, vagy felajánlom a szoptatási tanácsadó ismerősöm elérhetőségét, hogy ha kell, hozzá tudjon fordulni, mert én csak egy átlagos szoptatós anyuka vagyok, a speciális helyzetekhez ők értenek igazán.

Személyesen nem volt még olyan ismerősöm, aki pl. a "mell alakja" miatt nem szoptatott, erről csak itt az oldalon olvastam, hogy ilyen is van, ezt hülyeségnek tartom (most nem fejtem ki miért), de még őt sem nézném le.

Sokkal gyakoribb, hogy az anyukának elvette valami vagy valaki az önbizalmát, és nincs technikai segítsége.

És sajnos a gyerekorvosok és védőnők nagy százaléka sem igazán szoptatás párti.

2012. nov. 7. 11:10
 8/23 anonim ***** válasza:
0%
látod itt is látszik hogy az 1 válaszoló egyből arra asszociált hogy te nem szoptatsz,vagy nem akarsz.Nem is ez volt a kérdés,de már okoskodnak.erről beszéltem
2012. nov. 7. 11:10
 9/23 anonim ***** válasza:
77%

most kicsit hangsúlyosabb lett a szoptatás mint pár éve, ami szerintem nem baj, mert esetleg rávezet olyan nőket is, aki ódzkodott tőle, pedig megtehetné.

Más kérdés h aki nem tud, azt nem értem miért kell ostorozni emiatt...

Megint más kérdés hogy ki mennyi próbálkozás és energia árán jelenti ki hogy feladja.

Személy szerint csak azt a babát tudom sajnálni, akinek az anyukája pusztán kényelmi okok miatt önzésből MEG SEM próbálja szoptatni.

Mindenki másnak a szoptatás magán ügyének KELLENE lennie.

2012. nov. 7. 11:11
 10/23 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben jártam én is NEM TUDTAM szoptatni,semmilyen segítséget nem kaptam,csak a lenéző,megjegyzéseket,aztán megtanultam elengedni a fülem mellet az "okos"-kodó tanácsokat és utána már sokkal jobban tudtam a kislányomra is koncentrálni és az igazán fontos dolgokra.De ha NEM AKARTAM volna,ahhoz sem lett volna senkinek semmi köze.
2012. nov. 7. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!