Miert nezik le az emberek azt az anyukat aki nem szoptat?
Nem hiszem, hogy lenézik...
Én mindhárom gyereket sokáig szoptattam, de egyáltalán nem érdekelt, hogy a többi kismamatársam mit ad enni a gyerekének. Nem foglalkoztam vele.
Miért nem válaszolnak az emberek az adott kérdésre?:)) Bocsi off.
Mindenkinek a magányügye hogy eteti gyermekét.Nem mindenki nézi le őket.Magyarországon divat csak.Azért mert buták az emberek.Sok oka van amiért nem szoptat az anyuka,és ehhez senkinek semmi köze
Én nem szoktam lenézni őket, meg mást sem.
Sajnálni igen, mert az esetek 98%-ban az a baj, hogy nem kapott megfelelő segítséget az anyuka a szoptatáshoz, vagy már a "bababaráttalan kórház"-ban elszúrtak valamit stb.
De tudván, hogy ez egy igen érzékeny terület, nem szoktam "beleszólni" abba hogy mi van, esetleg finoman puhatolózom, és ha tudok, segítek, vagy felajánlom a szoptatási tanácsadó ismerősöm elérhetőségét, hogy ha kell, hozzá tudjon fordulni, mert én csak egy átlagos szoptatós anyuka vagyok, a speciális helyzetekhez ők értenek igazán.
Személyesen nem volt még olyan ismerősöm, aki pl. a "mell alakja" miatt nem szoptatott, erről csak itt az oldalon olvastam, hogy ilyen is van, ezt hülyeségnek tartom (most nem fejtem ki miért), de még őt sem nézném le.
Sokkal gyakoribb, hogy az anyukának elvette valami vagy valaki az önbizalmát, és nincs technikai segítsége.
És sajnos a gyerekorvosok és védőnők nagy százaléka sem igazán szoptatás párti.
most kicsit hangsúlyosabb lett a szoptatás mint pár éve, ami szerintem nem baj, mert esetleg rávezet olyan nőket is, aki ódzkodott tőle, pedig megtehetné.
Más kérdés h aki nem tud, azt nem értem miért kell ostorozni emiatt...
Megint más kérdés hogy ki mennyi próbálkozás és energia árán jelenti ki hogy feladja.
Személy szerint csak azt a babát tudom sajnálni, akinek az anyukája pusztán kényelmi okok miatt önzésből MEG SEM próbálja szoptatni.
Mindenki másnak a szoptatás magán ügyének KELLENE lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!