Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nekünk nagyon tetszik a...

Nekünk nagyon tetszik a Sámson név, a nagyszülők rosszul vannak tőle. Szerintetek is gáz? Én nem érzem annak, de kíváncsi vagyok mások hogy látják. És a Domonkos?

Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 18:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nagyon jó, kár, hogy nekem nem jutott eszembe!

Nagyszülők nem szempont.

Nekem anyám kiakadt, mikor mondtam, hogy Bendegúz lesz a gyerek :-) (nem az lett), de nagypapi mondta, hogy "Anyjuk, ne szólj bele, az ő dolguk. Majd úgy fogjuk szólítani, ahogy elnevezik..." És ez a helyes hozzáállás a nagyszülők részéről.

Semmiképp ne adj most "divatos" nevet, mert nagyon megbánod, mikor az ÖSSZES gyereket úgy hívják a környéken!!!

Én próbáltam olyan nevet adni, ami ne felkapott, erre már most látom, hogy ezekből a nevekből 8000 db fut jelenleg...

2009. aug. 13. 08:56
 12/12 mirjam777 válasza:
Az én kisfiamat így hívják és nagyon tetszik mindenkinek a környezetünkben...szép bibliai név, a jelentése napocska :-)... de ez már 7 éve, hogy ezt a nevet adtuk...végül milyen nevet kapott a kisfiad?
2018. júl. 16. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!