Akik egy szobában alszotok a ababával, van a szobában tv, számítógép, ilyesmi?
Figyelt kérdés
Csak mert úgy hallottam nem túl egészséges a kicsiknek, de ha csak egy szoba van, akkor nem nagyon lehet megoldani. Gondolom tényleg nem a legjobb. De mennyire ártalmas?2009. aug. 12. 13:15
11/15 anonim válasza:
nálunk volt tv, de kiraktuk, mert úgy tünt, zavarja amikor alszik. azóta megszoktuk, hogy mi sem tévézünk ágyból.
szerintem nem tesz nekik jót. próbáld meg valahova kirakni, a konyhába akár, ha úgy látod, hogy zavarja. 6-8 évesen már el sem lehet majd rángatni a tv elől, legalább az első pár évben ne szoktassuk hozzá őket...
12/15 anonim válasza:
Van tévé a szobában, de csak max. 1 órát szokott menni este amíg elalszok. Babát nem zavarja. Az ágya végében van egy szekrény és a kiságya sarkára terítettem plédet, hogy a fény se nagyon érje, tehát eléggé el van barrikádolva a tévé elől.
13/15 anonim válasza:
Nálunk is van mindkettő. De a szoba másik oldalán voltak.
Most már másik szobában van. De azt hallottam, hogy a sólámpa jótékony hatással van az elektroszmogra. Nem tudom mennyire igaz, de mi beszereztünk egyet. :)
14/15 anonim válasza:
aha az utólsónak igaza van,jó a sólámpa,az eggyik válaszoló voltam
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
Sólámpa van, egész éjjel világít. Pedig nem is tudtam hogy az elektroszmogra is jó, csak hogy tisztítja a levegőt. Ezek szerint ettől is megtisztítja:))
2009. aug. 12. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!