Miért feszíti és zárja össze a lábát a 6hós babám legfőképp pelenkázáskor, öltözéskor? A Ti babátok is csinál ilyet?
Figyelt kérdés
Pár hete kezdte ezt a kislányom és szinte lehetetlen pelenkázni meg öltöztetni!befeszíti egyenesen a lábát és összezárja!Miért csinálja ezt?jó játék? :)2012. nov. 4. 19:14
1/3 anonim válasza:
Mosolyog közben vagy nyűgös?Az enyém még csak 5 hónapos, újabban forgolódik,nézelődik.Vagy a lábfejét akarja bekapni közben.Sokáig tart a pelenkázás mostanában nálunk, az öltöztetést nem is említem:)
2/3 anonim válasza:
igen,mi sem úsztuk meg. egyszerűen csak rafinált és nem akarja,hogy pelenkázd/öltöztesd. mostmár 1,5éves és még rosszabb,mert el is fut előlem. teljesen leizzadok egy öltöztetés után..
3/3 Jégtánc válasza:
jó játék ,igen:)9 hónaposom már hetek óta hason fekve öltöztetem,meg négykézláb:)Örülök ha a pelust normálisan rá tudom adni:))Adj a kezébe egy játékot amit addig nézeget meg rágcsál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!