Fogacskája lehet? Mit lehet tenni, h tudjon nyugodtan aludni?
Figyelt kérdés
3 hós a lányom, rágja az öklét, ömlik a nyála, harap, és nagyon nyűgös. éjszaka a szokásos 2 helyett 5-6szor megébred, nyugtalanul alszik, dobálja magát álmában.2009. aug. 12. 07:12
1/2 anonim válasza:
4 hónaposkortól sinlac pépet adtam este vacsira cumisüvegböl és csak reggel 5-6 körül ébredt föl.3 hónaposan kezdödnek a fogzás tünetei.Van homeos bogyó rá. írj be a keress rublikába sok választ kapsz.
2/2 anonim válasza:
Ez a bogyó a Chamomilla Vulgaris ch 15.Hát én is használtam 2 napig segített valóban..de aztán már ez sem jön be mért nem tudom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!