Stokke Cruzi babakocsi? Www. Bababoo.hu/termekek/stokke_282302/Stokke_Cruzi-Beige_2013. html
Kedves Kérdező!
Szerintem én normális választ adtam, 5-ös válaszoló vagyok. De sajnos a Te reakciód nem volt valami kedves, meg persze a lepontozást sem értettem. Nyilván nem vagyok annyira gyökér, hogy ne próbáltam volna ki újszülött betéttel a a sportkocsi részt, de láthatóan feszengett benne a babám. És mivel két barátnőm, akiknek szintén ilyen kocsija van ugyanezzel a problémával küzdött mint én, leírtam. Hátha a második babával Neked sem lenne akkora szerencséd, hogy 7 hónapig használni tudd a mózest. (Ha olyan örökmozgó kis erőművész lesz, mint az enyém) És emiatt nagyon jónak találom a Cruzi-t, mert ezt kijavították. Minden jót Neked, és remélem hamar összejön a második babácska.
Szia !
Én is üzenetet ! És nem értem , hogy miért vagyunk attól hogy drága a babakocsink , vagy épp magasarkúba járunk rossz anyák ! Szerintem mindenki magán ügye az , hogy épp 30 ezerbe vagy 350 ezerbe került a babakocsink !
Kérdezőnek szívesen adok még meg adatokat a babakocsiról !
Én sem értem a kérdést komolyan, meghogy minek tetted fel, mert nagyon elkanyarodtál a témától...
Írtál egy litániát arról, hogy mennyire gazdag vagy, és hogy szeretsz öltözködni amire szerintem senki sem kíváncsi.
Én is Stokke Cruzi és Bugaboo Caméleon Viktor&Rolf között vaciálok szóval én sem vagyok szegény, de komolyan nem értem, sz nem bántott itt meg senki... És tényleg irtó butának tűnsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!