Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Stokke Cruzi babakocsi? Www....

Stokke Cruzi babakocsi? Www. Bababoo.hu/termekek/stokke_282302/Stokke_Cruzi-Beige_2013. html

Figyelt kérdés
1 éves a kislányom és szeretnénk neki kistestvért. Most Xplory V3 kocsink van. Arra gondoltam mivel ő imád babakocsizni így mikor meszületne a 2. még nem lenne 2 éves. Tehát még babakocsis lenne. Az új Cruzi-hoz pedig lehet venni testvérülést. Mik az elsődleges szempontok a testvérkocsiknál? Ezt is annyira álom lehet tolni mint a mostanit? Már eléggé hozzá szoktam, hogy 1 kézzel is lehet kanyarodni vele, gondolom a másikkal ez nem lehetséges majd... szerintetek? Még csak a bababoo-nál láttam eddig. Van a másik ,,scoot" is ami 2013 széria szintén, de az szerintem borzalmas,de egyébként sem cserélném le másra az evomat csak egy testvérkocsira...
2012. nov. 2. 00:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
44%

Kedves Kérdező!

Szerintem én normális választ adtam, 5-ös válaszoló vagyok. De sajnos a Te reakciód nem volt valami kedves, meg persze a lepontozást sem értettem. Nyilván nem vagyok annyira gyökér, hogy ne próbáltam volna ki újszülött betéttel a a sportkocsi részt, de láthatóan feszengett benne a babám. És mivel két barátnőm, akiknek szintén ilyen kocsija van ugyanezzel a problémával küzdött mint én, leírtam. Hátha a második babával Neked sem lenne akkora szerencséd, hogy 7 hónapig használni tudd a mózest. (Ha olyan örökmozgó kis erőművész lesz, mint az enyém) És emiatt nagyon jónak találom a Cruzi-t, mert ezt kijavították. Minden jót Neked, és remélem hamar összejön a második babácska.

2012. nov. 5. 18:09
 22/23 anonim ***** válasza:
81%

Szia !

Én is üzenetet ! És nem értem , hogy miért vagyunk attól hogy drága a babakocsink , vagy épp magasarkúba járunk rossz anyák ! Szerintem mindenki magán ügye az , hogy épp 30 ezerbe vagy 350 ezerbe került a babakocsink !

Kérdezőnek szívesen adok még meg adatokat a babakocsiról !

2012. nov. 7. 17:53
 23/23 anonim ***** válasza:

Én sem értem a kérdést komolyan, meghogy minek tetted fel, mert nagyon elkanyarodtál a témától...

Írtál egy litániát arról, hogy mennyire gazdag vagy, és hogy szeretsz öltözködni amire szerintem senki sem kíváncsi.

Én is Stokke Cruzi és Bugaboo Caméleon Viktor&Rolf között vaciálok szóval én sem vagyok szegény, de komolyan nem értem, sz nem bántott itt meg senki... És tényleg irtó butának tűnsz...

2013. jún. 21. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!