Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Stokke Cruzi babakocsi? Www....

Stokke Cruzi babakocsi? Www. Bababoo.hu/termekek/stokke_282302/Stokke_Cruzi-Beige_2013. html

Figyelt kérdés
1 éves a kislányom és szeretnénk neki kistestvért. Most Xplory V3 kocsink van. Arra gondoltam mivel ő imád babakocsizni így mikor meszületne a 2. még nem lenne 2 éves. Tehát még babakocsis lenne. Az új Cruzi-hoz pedig lehet venni testvérülést. Mik az elsődleges szempontok a testvérkocsiknál? Ezt is annyira álom lehet tolni mint a mostanit? Már eléggé hozzá szoktam, hogy 1 kézzel is lehet kanyarodni vele, gondolom a másikkal ez nem lehetséges majd... szerintetek? Még csak a bababoo-nál láttam eddig. Van a másik ,,scoot" is ami 2013 széria szintén, de az szerintem borzalmas,de egyébként sem cserélném le másra az evomat csak egy testvérkocsira...
2012. nov. 2. 00:37
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Hát Én nem értem mi ez a nagy rajongás a stoke körül ,szerintem rémes.Több típusú kocsit kipróbáltam ,a Concord babakocsit vettem meg.

Nem gondolom hogy ne tudnád tolni a tesó kocsit ,annyira gyengusz csak nem lehetsz ;)

2012. nov. 2. 01:48
 2/23 anonim ***** válasza:
34%
OFF. Fel millióért egy babakocsi.... Nem normalis, meg akkor sem, ha milliárdos vagy.
2012. nov. 2. 06:17
 3/23 anonim ***** válasza:
23%

Szia!

Mi megengedhettuk volna magunknak, de nem ezt vettuk meg.

Kiprobaltuk es nekem egyaltalan nem tunt stabilnak. Olyan volt, mintha nyeklene-nyaklana ide-oda:/ en sem ertem mi ez a nagy rajongas, de nem hiszem, hogy ar-ertek aranyban annyira megfelelne.

33 hkm

2012. nov. 2. 07:41
 4/23 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem a testvér ülés nagyon lent van,én nem vennék ilyet,még akkor sem,ha megtehetném.
2012. nov. 2. 08:15
 5/23 anonim ***** válasza:
52%
Első ránézésre jobbnak tűnik mint az xplory, mert ennek végre teljes értékű a mózese, nincs benne az a beugrás. Nekem 4 hós volt a babám amikor emiatt másik babakocsit kellett venni, mert a sportrészhez meg ugye kicsi volt. Szerintem próbáld ki a boltban, ha tetszik add el a régit (ezeket jó áron el lehet adni). Én soha többet Stokke... Elég nagyot csalódtam benne
2012. nov. 2. 08:48
 6/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Elég lent van a pótülés, és ha mind a két gyerekkel mész el, hova teszed a "menetfelszerelést"? Nekem a nagyobb, biztos kibukott volna, ha lerakom hátra, mert a főhely kell a kicsinek a mózes miatt.

Nekem 20 hónap van a 2 gyerkőc között. Mi a buggypod iot vettük, a Bababoo-ba azt is kapni. Nagyon szeretem, igaz szélesebb vagyok, mint a sima kocsival, de nem sokkal. Ráadásul, ha valakivel együtt megyek valahova, akkor 2 kocsiban utaznak a gyerkőcök.

Ha egybe van a két kocsi, akkor sem nagyon nehéz tolni, még buszozok is így.

2012. nov. 2. 16:10
 7/23 A kérdező kommentje:
Hát nekem is az alsó ülés fura. Annyi, hogy egy éves korára a kislányom már nem kocsizna. Én menetfelszerelést arra az 1 óra sétára minimálisat pakolok. Ha valahova megyünk akkor pedig a kocsiban tartom a váltós ruha, bébiétel stb... Nekem először egy bugaboo kocsim volt, de utáltam. 2 hónap után cseréltem le és egy megváltásnak érzem a mai napig. A másikkal szerencsétlen kezdtem a súlya miatt mivel rengeteget autózok. Mivel most nem dolgozok így van időm a többi anyuka barátnőmmel minden nap kávézóban reggelizni hétközben, mert egyedül lennénk otthon. Ott pedig szuper, hogy elfér a kocsi, nem szerencsétlenkedek és a pulthoz is leülhetünk. Az én 4 kilóval született lányom 7 hónapos koráig hasznàlta a mózest. Egyébként van újszülött betét gyárilag a sportüléshez ezért nem tudom miért nem tetted bele... Most apukával azt beszéltük, hogy a kistesó megszületésekor egy évig itthon lesz segíteni így pedig nem is lenne fontos testvérkocsi. Akkor elég lenne egy sima Stokke xplory basic. Mert mózesünk van. Csak egy kicsit ilyesztő, hogy soha nem tudnék egymagam elmenni a barátnőmmel a gyerekeimmel együtt...
2012. nov. 2. 23:05
 8/23 anonim ***** válasza:

Nem értem a problémád. Miért ne mehetnél akár 2-3 gyerekkel. Az autóban autósülésben vannak , ha kiszállsz a kicsit magadra kötöd a tesó meg babakocsizik ha muszáj,de nem hinném hogy akár egy 1,5 évest ne tudj rövid -városi távon magaddal vinni sétálva,de ha nem beülteted és kész.A kicsi úgy is rajtad érzi magát biztonságban és mind két kezed szabad.Ahogy nőnek pedig fokozatosan önállóbb lesz a nagy a kicsi pedig mehet a babakocsiba.De akár 15 kg ig is simán hordozhatod háton.

Én mindenhova viszem a gyerekeket,nem kell rajta problémázni. Mondom nekem egy komolyabb concord babakocsim van és imádom,csak rácsatolom a biztonsági ülést és a váz is pihe...

2012. nov. 2. 23:39
 9/23 A kérdező kommentje:
Nekem sosem ment a hordozás. Nagyon fájt tőle a derekam. Együtt alszok s lányommal és ringatás helyett én inkább a pocakomra tettem és simogattam, masszírozgattam ami be is vált. A másik, hogy kedvelem a magassarkú cipőket és ha elmegyek valahová akkor szeretek nőiesen felöltözni. Ha csak vásárolni, kondiba, vagy szalonba szaladok el akkor csak belebújok valami sportos rohanósba, de nem tudnék ùgy talàlkozni ismerősökkel , hogy ne érezném jól magamat a bőrömben. Úgy gondolom egy anya tökéletesen megmaradhat nőként is. Nem vagyok olyan anya aki órákra lepasszolná a babàját csakhogy szépítkezhessen, de a 45 kilómmal én a pocakom cipelését is végig kinlódtam, hordozni... Ettől függetlenül folyton a kezemben volt a lànyom a babakocsit leszàmítva csak vagy ültem vagy feküdtem vele. A mai napig nagyon anyás és kizárólag engem puszilgat meg ölelget, és tudom magamról, hogy jó anyukája vagyok. Nem én vagyok az egyedüli aki babakocsit használ és azt hiszem túlzás lenne ezért elítélni vagy mert szeretem magamat a magam módján nőnek érezni és csinosan öltözni. Az én életembe a kettő kényelmesen megfér. Mivel a lányom néhány hónapja tud járni még furcsa bele gondolnom, hogy ne lenne majd szüksége babakocsira majd. Azt hiszem még utána járok milyen kocsik vannak amik hasonlóak a mostanihoz és testvérkocsi. Meg kipróbálom a cruzit. Aztán majd kiderül. A férjem mindig kihúzza magàt a ,,legyen ahogyan szeretnèd"- el magát és én pedig a szeretnék jól választani. Ha közben valaki találkozik a kocsival írja meg, milyen :) köszönöm!
2012. nov. 3. 02:22
 10/23 anonim ***** válasza:
60%
Én nem a magassarkútól leszek nő :) komoly önértékelési problémáid lehetnek ha ezek a külsőségtől érzed magad jól a bőrödben. Inkább egy pszichológusra költs. a neo kocsim 200 000 Ft volt ,nagyon szeretem,de van egy esernyő kocsim ami 3990 Ft volt és nem szégyenlem előkapni :) van amikor jobban jön mint a másik. Szerintem komoly problémáid lehetnek.Én is nagyon sajnállak,meg a gyerekeidet is.
2012. nov. 3. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!