Téli babának milyen babakocsit vegyek?
Téli (januári) babám lesz, ki, milyen babakocsit ajánl?
Olcsó, és jó minőségűt szeretnék.
BKV-zni fogok, tehát túl nehéz az nem lenne jó.
Létezik ilyen?
Olvastam, hogy legyen benne mózeskosár (textil), a hideg miatt. Hol nézzek utána? Ha valaki tud linkelni, azt megköszönném!
Én Bergont vennék, bár az buszozni nem praktikus szerintem!
Ez is jó lehet, max. veszel bele még egy bundazsákot.
Akkor nézz körbe vaterán, tesz-veszen és a többi ilyen oldalon, vagy facebook eladós oldalain.Mert újan a jó kocsik nem túl baráti áron vannak.Én mindenképp újat szerettem volna és olyant vettünk mint a bergon(csak nem az a neve).
Hát már nagyon megbántam.Inkább vettem volna használtan egy hasonlót mint az előttem linkelő.
szia !
Én kislányom idén született , Februárba abba a nagy hóba kezdtünk el vele sétálni !
Mi ezt választottuk , mindig jó meleg van benne , és úgy érzem , hogy nagyon jól zárható van hozzá textil mózes is ! Igaz , hogy 40 ezer forintba kerül , de jár hozzá babahordozó is ! Szerintem megéri mi imádjuk , és így ezt a babakocsit 3 éves korig lehet használni , hiszen hasonlit egy sport kocsira
Az utolsó vagyok ! Mi is nagyon sokat buszoztunk vele , könnyű emelgetni nagyon ! Szerintem új babakocsiért , 40 ezer forint nem is olyan sok ! +10 FT amennyivel többet költesz rá , annyivel többet is tud ! Imádjuk , nagyon könnyű tolni , van benne egy kis textil mózes ( télre nagyon praktikus ) , én nagyon szerettem benne , azt , hogy nem egy nehéz nagy babakocsival kell mászkálnom , ha nem egy nagyon könnyű praktikus babakocsival ! Én azért is szerettem , mert nem kelet sport babakocsit vennem , mert ez az is , hisz arra hasonlit de én nagyon szeretem ! Viszont találtam egy olcsóbbat neked [link]
esetleg ezt nézdd meg ! Tesóméknak ilyen van , ők szeretik , szerintem ez is praktikus és bele fér a keretbe!
Ez is , jó a legjobbarátnőméknek van ilyen és jó áron van ! Téli babának is jó ! Talán ez még jobb mint a miénk ! Én is toltam , nagyon jó tolni !
Ha bármi kérdés van nyugodtan irj !
Inkább használt, de ne túl gagyit.
amik jó áron vannak használtan, és szerintem minőségre is jók, az a graco. PL az ultima, mirage, vagy a vivo. A textil mózes mindenképpen jó, mert abban fel tudod vinni a babát akkor is, ha alszik, és könnyebb úgy megfogni, mint csak úgy overálban. Illetve szeretik akkor még a szűk helyeket. Mi először bergont vettünk, mert hatalmas, kényelmes.. Üvöltött benne. A következő kocsiban volt textil mózes, imádta... :)
Szívesen segítek neked keresgélni, csak írj privit :)
ez tényleg jónak tűnik, köszönöm!
Ebbe kell még mózes is?
viviana: a második linkes babakocsi, az 3 kerekű? :)
az is szimpatikus, de kérdés, hogy teljesen vízszintes helyzetbe lehet-e dönteni, mert olyat szeretnék. állítólag az a legjobb pici babának.
Szia !
Ezek közül mindegyik 4 kerekű , és teljesen dönthető , hisz igen az a legalkalmasabb a kicsi babák számára ! Természetesen mindegyik dönthető !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!