9 hónapos babának már meg lehet venni ezt a babakocsit?
2012. máj. 25. 19:52
1/6 anonim válasza:
Meg! elég biztonságos..dejol látom az árát?? 389 900Ft??
2/6 anonim válasza:
Ennyi pénzből gépjárműt veszek!!!Nem értem minek kell,de ha neked van ennyi kidombnivalód akkor hajrá,mert simán használhatja persze.
3/6 anonim válasza:
múltkor is volt 2 kérdés erről az oldalról :)
egy kiságy és egy másik méregdrága babakocsi :)
tuti ingyen reklám, elég furcsa, hogy minden hétvégén előkerül...
4/6 anonim válasza:
igen már jó neki! Bár nem árt ha lhet fektetni a támlát. Kérdező,tényleg ennyibe kerül? Minden rosszndulat nélkül kérdezem,hogy mi kerül benne ennyibem mert láttam már sokkkkal szebb kocsikat,max fele ennyiért
5/6 anonim válasza:
Gondolom a márka miatt ennyi az ára de nem egy vasziszdasz!!!!
6/6 xStefix válasza:
Ha már stabilan ül, akkor igen, lehet.
De nem tűnik túl praktikusnak a kocsi. Nem látok sehol kiegészítőket; márpedig pl. a karfa szerintem elég hasznos tud lenni, főleg, ha a baba nem szereti a biztonsági övet (enyém utálta)... - Bár ha az árban ezek is benne vannak, akkor már kicsit jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!