20 honapos körüli gyermeketekkel mennyire hasznaljatok meg a babakocsit, mennyit tud gyalogolni?
Lányom 15 hós koraóta motorozik, de nem is akar km-ket menni vele.
mi sokat babakocsizunk, nekem a 3 kerekü egyenlö a babakocsi funkcióval, te tolod a gyerek ül benne.
mi még sokáig fogunk babakocsizni.
20 hós a lányom, de én úgy megyek le sétálni, mint a málhás szamár:-DDD
Toligálós boci, homokozó, motor, talicska. Olyan a babakocsi mint a karácsonyfa.
nekem sem akar motorozni hosszú távon, illetve inkább úgy mondom, hogy célirányosan képtelenség vele haladni, mert minde bogárnál, hangyánál, fűszálnál megáll. Én ezt em bírom idegekkel, ezért viszem a babakocsit.
Sógornőmet már én is kérdeztem, mert neki 3 gyereke van, hogy ez meddig lesz így. Azt mondta, hogy 3 éves kora körül már el tudunk majd menni a bölcsibe babakicsi nélkül, de ők még 4 évesen is vitték, mert ha épp rájött a fiaira a hoppáré, csak berakta a kocsiba, és lehet haladni. Vagy ha elmentek strandra, abban aludt nekik az épp aktuális kicsi.
Én babakocsi nélkül csak a ház körül tudok vele kimenni egy fél órára, mert ha elunja a menést, cipelni kell, különben leül a földre a kis ebadta kölyke..:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!