Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 20 honapos körüli gyermeketekk...

20 honapos körüli gyermeketekkel mennyire hasznaljatok meg a babakocsit, mennyit tud gyalogolni?

Figyelt kérdés
Van egy haromkereküje, ami termeszetesen en tolok, meg nem tud tekerni.Mennyi idösen tudjak ezeket a dolgokat elvezni(ertem ezalatt motort egyedül hajtani, vagy bicajt tekerni)?

2012. ápr. 16. 12:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Lányom 15 hós koraóta motorozik, de nem is akar km-ket menni vele.

mi sokat babakocsizunk, nekem a 3 kerekü egyenlö a babakocsi funkcióval, te tolod a gyerek ül benne.

mi még sokáig fogunk babakocsizni.

2012. ápr. 16. 13:00
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem 20 hós a fiam motorozni tud 2 hónapja.Óvatosan váltott lábbal löki magát ,de akár kilométert is megy vele.Sétálni is több utcányit.Három kerekűt tekerni csak 3 éves kor körül tud majd.
2012. ápr. 16. 13:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi 7 hós kora óta nem babakocsizunk, nem szerette sem ő sem én. Motorozni tud, de nem szeret, 3 kerekűvel (tolva), bicóval vagy gyalog közlekedünk.
2012. ápr. 16. 13:02
 4/6 anonim ***** válasza:
20hónapos a fiam,babakocsival megyünk a sétákra legtöbbször.Motorozni 1éves korától tud normálisan,de csak azzal ritkán viszem,esetleg ha velem van anyum vagy párom,mert megy mint az őrült és nem fékez,csak ha akar.....babakocsival szoktunk menni,de sokszor kiszáll,és sétál,csak nem engedi hogy fogjam a kezét,és elszalad legtöbbször,meg természetesen mindig az ellenkező irányba megy....tehát nálunk nem egyszerű....már nehezen lehet tolni a babakocsit,17 kg már...de amig lehet és elvan,azzal megyünk,de szerintem max kora őszig fogjuk használni.Szeretném ha csak gyalog mennénk sétálni,de egyszerűen lehetetlen vele,mivel kitépi a kezét a kezemből és hisztizik....pedig olyan jó lenne,villamosozni,gyalogolni...mert a villamos a mindene amúgy :) Neki is van 3kerekű bicaja,azt ő sem tudja még hajtani,bár leér a lába,és szokta lábbal hajtani mint a kismotort :) de azért tolni kell legtöbbször.
2012. ápr. 16. 13:13
 5/6 anonim ***** válasza:

20 hós a lányom, de én úgy megyek le sétálni, mint a málhás szamár:-DDD

Toligálós boci, homokozó, motor, talicska. Olyan a babakocsi mint a karácsonyfa.

nekem sem akar motorozni hosszú távon, illetve inkább úgy mondom, hogy célirányosan képtelenség vele haladni, mert minde bogárnál, hangyánál, fűszálnál megáll. Én ezt em bírom idegekkel, ezért viszem a babakocsit.

Sógornőmet már én is kérdeztem, mert neki 3 gyereke van, hogy ez meddig lesz így. Azt mondta, hogy 3 éves kora körül már el tudunk majd menni a bölcsibe babakicsi nélkül, de ők még 4 évesen is vitték, mert ha épp rájött a fiaira a hoppáré, csak berakta a kocsiba, és lehet haladni. Vagy ha elmentek strandra, abban aludt nekik az épp aktuális kicsi.

Én babakocsi nélkül csak a ház körül tudok vele kimenni egy fél órára, mert ha elunja a menést, cipelni kell, különben leül a földre a kis ebadta kölyke..:-)

2012. ápr. 16. 14:06
 6/6 A kérdező kommentje:
En is erre lettem volna kivancsi meddig hasznaljak a babakocsit....ha elunja a motorozast vagy epp ami nalunk van vihetem öt is meg a jatekot is
2012. ápr. 16. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!