Akik Külön főznek? Ti mindig ugyanazt az edényt használjátok ha külön főztök a babátoknak?
Hát értelem szerűen a kis méretűeket, mert hogy nem egy nagy mennyiség, és annyira sok kis lábosom nincs. De hogy épp melyiket? Amelyik tiszta.
Nincs külön "babalábosom" ha így érted. :o) Tyúkszart én se adnék direktbe! :D
Nálunk mindegyik tiszta annyira hogy lehet benne a bébinek fözni. Eszembe se jutott másik lábost venni neki. Egyik sem rozsdás vagy ilyesmi. èn kb 1 éves koráig külön föztem neki.
Tyúkszart nem ad az ember a gyereknek, de nem tudod megtiltani hogy ilyeneket ne vegyen a szájába, pl homok, föld, tyúkszar. persze figyelsz és van esélyed megóvni töle, de ahol tyúk van a 1,5-2 gyerekek gyakran elöfordul hogy megkostólja. Habár ugye ezek tuán fujjogsz meg megijedsz így többet nem akarja majd. Nálunk nincs tyúk így nehéz lesz, de apukámnak van és sokszor kiszökik 1-1 a fübe és oda piszkít amit senki nem lát, majd a gyerek megnézi mi az a csokipuding a füben. Hiába vgy ott, csak egy pillanatra nézel jobbra már a szájában is van. ezért kell figyelni éles, szúros tárgyak egy pillantara se legyen elötte.
Nem használtam külön edényt mikor még külön főztem, csak kis méretűt.
De én ETTEM tyúkszart kiskoromban vidéken, valahogy bemásztam a tyúk ólba...:D
És nem lett semmi bajom, bár direktbe én sem engedném fiamnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!