Használjátok/szeretitek a Pampers Sleep&Play pelenkát?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Majdnem egy hónapja tettem fel én is hasonló kérdést,mert akciós volt a Penny-ben.Azóta használom,még van abból a csomagból.Napközben csak ez van rajta,estére nem merném feltenni.A legrosszabb hogy nem gumis a dereka emiatt vagy eláll vagy szorít.Ha ezt nem vesszük figyelembe akkor egész jó,1x úgy kakált bele hogy nem vettem észre és nem folyt ki belőle,ha jól rakod fel akkor e pisit is jól bírja.
Összességében ha lesz megint jó akció akkor veszek egyébként nem.
Bocs,hogy hosszú lett.
Használtam, utáltam, soha többet nem veszek.
Nejlonos, nem gumis, nagyon vacak.
Kipróbáltuk, de soha többet nem veszek!
Az indokok:
- nem elég jó a nedvszívó képessége, így gyakrabban kell cserélni, vagyis nem olyan gazdaságos, mert 2x annyit elhasználok belőle
- nem gumis a dereka, így kényelmetlen a lányomnak
- könnyen kifolyik belőle minden, mert már jár a kicsikém
- nem bírom az erős illatát elviselni
Korábban Activ Baby-t használtunk, de mostanában aranyárban adják a környékünkön, így Liberot használunk már kb 2 hónapja, és nagyon meg vagyok elégedve vele.
Köszi a válaszotkat!
Én barátnőmtől kaptam 2-es méretből pár darabot ami neki kimaradt, és annak gumis az oldala! Létezik ez? Én is úgy tudtam hogy nem gumis, azért nem vettem soha a nagyobbik gyerekemnek. (van egy 1 és 21hós gyerekem) Szóval a 2-es méret nagyon szimpi volt- nagyobbat a nagyobbnak akkor viszont nem veszek!
Viszont az aktív babinek iszonyúan elszállt az ára- mi is liberot használunk azóta. :(
köszi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!