Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használjátok/szeretitek a...

Használjátok/szeretitek a Pampers Sleep&Play pelenkát?

Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 21:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2 darab fogyott az első és az utolsó, a soha többét nem vártam meg! Nem, nem, nem!
2012. márc. 28. 09:29
 12/14 anonim ***** válasza:
én nem értem ezt a minden kifolyt belőle típusú válaszokat, nekem soha semmilyen pelusból nem folyt ki minden, persze voltak bakik de az inkább azért mert rosszul adtam fel, vagy túl sokáig volt rajta. Én ezt használom már második gyereknél, és pont azért mert az első extra sokat pisilt éjszaka mindenben elázott ha nem cserélgettem rajta alvás közben a pelust. Olyat kerestem ami bírja végi az éjszakát és ez lett az. szeretem mert vékony és nekünk bír mindent igaz hogy nem gumis de fel lehet adni úgy hogy ne szorítson, mondjuk a gyerekeim nem éppen hurka gyurik. Most a kicsim nem olyan pisilős, lehet hogy váltani fogok olcsóbb pelusra, de semmi más csak az ára miatt, meg talán nincs most szükség az extra nedvszívó képességre.
2012. márc. 28. 10:30
 13/14 anonim ***** válasza:

Extra nedvszívó képesség? Lehet, hogy az én csomagomban más volt a pelenka.... :D :D

Minden gyerek más alkat, és előfordul bizony olyan, hogy egy husisabb combocskát nem tud úgy körül ölelni, hogy ne szorítson, de ne folyjon ki...

Ki kell próbálni, úgysem az számít, hogy másnak jó volt-e, hanem az, hogy a Te gyerekedre jó-e, azt meg csak kipróbálni tudod.

2012. márc. 28. 16:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Én kaptam ajándékba párdarabot kipróbálni, de

nem nyújtotta azt az "élményt" amit az áráért cserébe vártam volna tőle...Éjjel tettem a gyerekre kb 2x..de ahogy ti is írjátok, hagyjuk kategória.

Marad éjjelre a pine pelenka, nappal pedig a jól bevált bebish.

üdv

2012. márc. 29. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!