Stokke Cruzi babakocsi? Www. Bababoo.hu/termekek/stokke_282302/Stokke_Cruzi-Beige_2013. html
Ne haragudj, de én téged jobban. Nem tudom mivel bántottalak meg.
Nyilván szeretnék egy olyan babakocsit amivel nem küszködök majd és semmi rálátásom nincs a testvérkocsikra ezért kértem segítséget benne, hogy ez egy tökéletes testvérkocsi, vagy egy hatalmas sz@r amit utálnék és végig kínlódnám vele azt az 1 évet míg a lánykám kinő a kocsi korszakból.
Ha egy 10e ft-os babakocsi lenne ugyan ez akkor nyilván képes lennél a kérdésemre válaszolni. Tudom mennyibe kerül, és azt is, hogy utána el is fogom tudni fél áron adni. 250e ft pedig 3 évre napi 230 ft... (havi nincs 7e). Tehát hosszú távra igen is megéri. Van egyébként 800ezer ftos babakocsi is. és mindenféle exra kacat is. Milyen bazi drágák már az autók? Porsche? Lamborghini? És ezeket is megvásároljuk mi emberek, mert a legjobbat szeretnénk. Szerintem túl anyagias vagy.
Én megvettem 2 hónapra a bugaboo Cameleont, ami 320e ft volt ahogyan a stokke is. A bugaboo még is borzalmas volt. Még is ugyan olyan drága és lám...utálom! Nem azért szeretem a babakocsinkat, mert a legtöbb ember drágálja. Felvágni se tudok vele, mert azóta már nagyon elterjedt. De nem cserélném le ha nem lenne muszáj. Azért nem, mert számunkra tökéletes.
Most komolyan ennyire megfizethetetlennek tartod ezt a babakocsit, hogy mocskolódni támad kedved?
Szerettem volna csak a képét belinkelni, de nem találtam olyat ahol az egész képsorozat rajta lenne. Talán ár nélkül könnyebb lett volna véleményt kérni. Nem volt célom felkavarni senkit. Van ennél jóval drágább babakocsi ami tényleg ,,drága". Azért, mert BORZALMAS AHOGYAN KINÉZ. Ha a Stokke 2x ennyi lenne akkor is megvettem volna, de a SilverCross babakocsi az valami undorító sportkocsinak átalakítva. Úgy néz ki mint egy átalakított tolókocsi... Egyébként tényleg nagyon furcsa, hogy a 2. válaszoló is nemnormálisnak tart egy 500ezer ft-os árat. Nézz szét a világba mennyibe kerül egy jó telefon, egy imac vagy egy Tv amiből általában az embernek több van az otthonában. És ne haragudj meg, azért dolgoztunk, hogy a pénzből éljünk! Értéktelen, ha skót módjára kuporgatod. Persze legyen az embernek tartalékai, de ne fukarkodjon mindenen. Talán lehet, hogy neked nem való ez a babakocsi, mert felvágnál vele. Én inkább kihasználnám és örülnék neki hogy nem kell nehezet emelnem a kocsi csomagtartójából... Nincs kedvem elsorolni, hogy mire költünk, egy cseppet sem tartozik rád, de azt hiszem több értelme van egy babakocsinak mint 2 telefonnak, fél számítógépnek vagy egy új tv-nek... Nem akartam reagálni arra, hogy valaki ,,drágának" tartja, de megsértettél. Újgazdag cicababának neveztél. Ezzel meg is győztél engem arról, hogy te meg irigy és csóró. Én nem szolgáltam arra, hogy valaki szívja a véremet, te viszont kiérdemelted a véleményemet és nem fogom tűrni, hogy leköpj!
"Talán lehet, hogy neked nem való ez a babakocsi, mert felvágnál vele."
:)))
Ha akadályoz a stílusod abban hogy gyerekkel éld az életed akkor gond van.Márpedig neked semmi sem jó, a hordozó kendő mert magassarkút hordasz és stb... nem is akarsz Te megoldást.
És süt hogy milyen butus vagy .
Lásd az idézetemet is. Senkinek nincs baja a magas kategóriás dolgokkal,legfeljebb ár érték arányban haszontalannak tartják-van benne valami-.
Mondom nekem is több 100ezres tétel a babakocsim és mellette van még 3,mert szállodában nem merem otthagyni a neot pl, ahogy ha túrázni megyünk is más kocsi kell.-nyilván azt magassarkúban nem lehet :)
ezért írtam a felvágást, mert valaki előtted írta: ,,Ujgazdag plaza cica anyuka vagyok, fel akarok vágni a környéken, elég menő a felmillas babakocsi? "
Nem tudom hordozókendőbe vinni az első számú magyarázat azért mert fájdalmaim lesznek. Terhesség alatt is kijött a gerincsérvem ami baromi nagy kín. Pláne amikor még fájdalomcsillapítót sem vehetsz be... megszületése után pedig a szoptatás miatt sem. Ne haragudj, de azért nem lennék jó anyuka, mert babakocsit akarok használni mert gerincsérvem van? Ehhez fűztem hozzá, hogy egyébként is magassarkút hordok és szeretném, ha lenne rá megoldás, hogy ez így is maradjon. van egy gyönyörű boldog egészséges kislányom akivel szoros kapcsolatom van. Nem vagyok a ,,plázacica" anyuka aki leszarja a gyerekét. Még meg sem fogant a másik, de már levezetted, hogy rossz anyja lennék. Nem ismersz engem! Nem tudod mennyi fájdalmat hajlandó voltam elviselni a kislányomért és boldogan megteszem még egyszer, hogy hasonló csodában legyen újra részem. Nekem problémás volt a terhességem minden áldott nap szúrtak és mivel az érfalaim olyan vékonyak, hogy folyamatosan elpukkantak egy nap átlagosan 6x szúrtak meg mire intravénásan (2 percig tartó lassú injekció) sikerült beadni. Minden egyes nap és közben 1x vér is kellett kapnom, majd befeküdnöm (csak néhány hétre). Tényleg csak azért írom le, mert tudom, hogy nehéz volt és még is most is akár fel is darabolhatnának érte csak itt legyen. Végtelenül szeretem a kislányomat és ehhez semmi köze nincs a cipőimnek. Szerintem az a fontos, hogy egy anya kiabál-e a gyerekéve, együtt játszik-e vele, boldoggá teszi-e a gyermekét vagy sem. Csak az az egyetlen megoldás, hogy hordozókendőbe tegyem a kistesót? Mert tudtommal vannak testvérbabakocsik is. Ha csak hordozókendő létezne akkor egészségügyileg képtelen lennék a jó anya szerepre ezek szerint. Azért mert neked az az elképzelésed, hogy ez jó még nem biztos, hogy minden embernek az. Ne haragudj de elegem van ebből a témából. Buta voltam, hogy belementem az egészbe. Naiv voltam, hogy azt hittem a gyakorikérdések.hu-n van olyan anyuka akinek van 2 gyermeke és le tudja nekem írni az általam kiszemelt kocsi megfelelő-e egy testvérpár babakocsijának. Marhára nem érdekel felső-kategóriás babakocsid van-e amit szeretsz kivéve ha az egy testvér babakocsi, felesleges 5x is leírnod. Így csak kezdem megkérdőjelezni a hitelességét... fagyasszuk be a kérdést, mert nem kaptam választ és már csak az OFF megy. Nekem pedig amíg boldog a kislányom, amíg elég vagyok neki és amíg a házasságom boldog, amíg a szeretteim viszont szeretnek és a barátaim jó embernek tartanak addig nem érzem szükségét annak, hogy hibát keressek. Te úgy csinálod ahogyan te leszel boldog én pedig úgy ahogyan én. A kérdés egyszerűen az volt, hogy mi a legmegfelelőbb testvérkocsi. nyilván nem a neo az és nem is az xplory... Nekem is van egy 2. kocsim ,,rohanósnak" de sosem kerültem olyan helyzetbe, hogy használni kellett volna. Lehet nem 3ezer ft volt, de akkor sem 300... Azt hiszem nekünk másak az életben a szokásaink, más helyekre járunk, más az érdeklődési körünk. Én nem voltam még olyan szálodában ahol féltem volna, hogy ,,ellopják". Nem is nagyon értem. Ne menjünk bele szépen kérlek. Csak ne írj nekem vissza többet!
Bántó az ahogyan a kislányommal való viszonyunkat becsméreled idegenként. nem tudom neked anyaként hogyan esne, ha én azt mondanám, hogy te önző vagy a gyermekeddel szemben és pszichiátrián lenne a helyed... Nem ismerlek téged és jobb lenne ha ez így is maradna. Ne haragudj rám, ha megbántottalak valamivel. Nem szoktam kritikát kapni és így ismeretlenül nagyon nehéz megvédenem magamat. Egyszerűen nincs erre a cirkuszra szükségem. Nekem fáj, ha valaki megbánt még ha tudom is, hogy nincs igaza. Akkor is valahol ott motoszkál utána az emberben, hogy más mit gondol róla pedig egy másodpercig sem ártottam amíg engem meg nem bántottak. Az ingerültség pedig nem veled, hanem a plázacicázó anyukának köszönhető illetve a pszichiátriai résszel azért te is raktál rá egy lapáttal. Hát köszönöm neked ezt a néhány perc feszültséget az életemből. Felkelt a kislányom így most elmegyünk enni. Én pedig nem szeretnék tovább ezzel foglalkozni. Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!