Ki mikortól kezdte el a babát mással is etetni anyatejen kivül mert nekem mindenki mást mond?
Az elsö lányom : Nála nem volt tejem ,de ugye első gyerek , szoptatni kell , és elég szar volt , hogy mindig éhes volt , éjjel 5 kelt fel , napközben is 1,5-2 óránként evett , na 5 hetesen ezt meguntam ! És elmentem a védőnőhöz , hogy írjon nekem valami tápszert mert nem bírom , egyszerűen nem volt tejem ! Irt tápszert , és mintha kicserélték volna a lányomat , éjszakát végig aludta , nyugis baba lett 4 óránként evett ! Nála 4 hónaposan , mert nem akartam nagyon a tápszere rászoktatni ! Hát ugye ekkor pont Agusztus volt , így ugye volt alma krumpli , gyümölcsök ! Ezt kezdtük el neki adni , és egyre kezdte elhagyni a tápszert , és 3 hétre rá , nem evett tápszert , inkább babateát adtam neki , este !
Fiam : ő nála jó sok tejem volt , így csak 6 hónaposan , és ő nála nagyon nehéz volt hozzá szoktatni !
Utolsó vagyok,mióta hozzátáplálunk azóta lelassult a hízása pedig szopizik 1000-rel.
nem tudom van e összefüggés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!