Mindenki lecserélte a babája érkezésével az öblítőjét, mosószerét babás verzióra?
Hát ez tényleg függ a baba bőrétől is!
Egyébként én ezt is egy marketing fogásnak tartom, mint nagyon sok mindent a "baba világban".Mert a kedves gondoskodó szülő, úgy is megveszi a több 1000Ft-os sz.art, mert a gyerek a legfontosabb..és persze ezt erőltetik az anyák agyába.
Egyébként nem..én nem használok semmi extrát.
Én most mostam ki mindent a babának, már nem veszek több ruhát, így is alig fér be a szekrényébe :)
Maradtam a folyékony Arielnél és a kék Lenornál :)
Ezekkel mostam ki mindenét, meglátom, hogy hogy bírja a bőre. Ha nem bírja, akkor természetesen váltok :)
31 hetes kismami
Én a normál rendes, eddig használt mosóport használom a baba ruháihoz is.
Max. annyi hogy öblítőt nem teszek rá, hogy ne illatozzon, mert az sok babának nem tetszik.
Akkor jó, ha eddig kb. mindenki maradt a megszokott verziónál. Mivel én is a hosszú hétvége szép napsütötte idejét kihasználva kimostam a babaruhákat. Ja, és nem vásároltam ehhez külön babának való mosószert és öblítőt. Remélem az én kisfiam is bírni fogja majd, de ha nem hát, akkor majd változtatunk...
30 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!