Megkapta ma mindenki a családit, meg a gyest? És hogy jön ki nekem ez a 37850-es összeg?
Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 12:04
1/9 anonim válasza:
Mert annyi a családi meg a gyes összesen :) a gyes 25 500,a családi meg 12 200 egy gyerek esetén. a 150 Ft szerintem visszamenőleg van mert születéstől számítják.attól függ hanyadikán szültél.
2/9 anonim válasza:
Én nem kaptam meg, otp Győr..hát ,hogy jön ki?? Gyes meg családi?? Máskor mennyit szoktál kapni?
3/9 Jégtánc válasza:
25650 a netto gyes +12200 a csp
4/9 Jégtánc válasza:
A gyermekgondozási segély (GYES) összege:
A GYES havi összege megegyezik az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegével. Ez 2012-ben 28.500.- Ft, melyből nyugdíjjárulék címén 10% kerül levonásra, így nettó összege: 25.650.- Ft havonta. Az ellátás időtartama szolgálati időnek minősül. Amennyiben nyugdíjas nagyszülő igényli az ellátást, úgy azt levonás nem terheli.
5/9 A kérdező kommentje:
köszi, ezt a nettót nem tudtam :)
én is OTP-s vagyok, csodálkozom, hogy most jött , amúgy júniusban szültem.
2012. okt. 27. 12:35
6/9 anonim válasza:
Én se kaptam, Székesfehérvár, OTP
8/9 A kérdező kommentje:
akkor remélem kétszer kapom :D
2012. okt. 27. 13:31
9/9 anonim válasza:
nekünk se jött még,bár én október 4.-én szültem,tehát nekem lehet később jön majd,mert 30nap az ügyintézés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!