Ha két hónapos babám megkapta a pneumococcus elleni védőoltást, akkor a többi ismétlőt is kötelezően meg kell kapnia, akkor is, ha már én nem szeretném beadatni neki?
Az ég világon semmi baja nem lehet! De minek adattad be az elsőt ha a többit nem akarod. Jó lenne pedig. Az enyém is megkapta őket és makk egészséges. Azt hiszem kötelezővé is akarják tenni, mert egyre több a fertőzött gyerek. Na a betegségbe viszont bele lehet halni. De ez a te döntésed, csak azt írtam én miért adattam be neki. :)
Még egyszer mondom, semmi baja nem lesz ha a többit nem kapja meg, viszont a védettség sem alakul ki.
Én beadatnám. Minden ajánlottat be fogok adatni, mert a kötelező sort 30 éve hozták, és azóta nagyon sok vírus mutálódott. Ismerős gyerekorvos és csecsemősnővér is erősen ajánlotta.
26+4 hkm
"Milyen veszélyt jelent a baktérium?
A pneumococcus mikroszkóp alatt.
A 2-5 év alatti gyermekek immunrendszerének éretlensége magyarázza, a kórokozó különös veszélyességét ebben a korcsoportban. Véráram fertőzés és agyhártyagyulladás esetén, a betegség nem ritkán olyan rohamos lefolyású, hogy az antibiotikum kezelés elkezdésére nincs idő. A beteg meghal. 5 éves kor alatt, évente 700 000 áldozatot szed a világon."
""A pneumococcus fertőzés a fejlődő országokban a két évesnél fiatalabbak körében a vezető halálokok egyike. Ez a baktérium önmagában több halálért felelős, mint bármelyik, védőoltással megelőzhető kórokozó" - mondta Dr. Újhelyi Enikő, a Szent László Kórház Gyermekintenzív osztályának osztályvezető főorvosa."
Komolyan azt gondolod, az a kisebb kár, ha nem folytatod a beadatását?
Egy harmadikat is linkelek. Tudod, a tudósok nem véletlenül tudósok, és ma nem véletlenül 70-100 évig él az ember. Ezt nem a homeopátiának, hanem a tudománynak és az orvosoknak köszönheti. Homeopátiás/természetgyógyászatos időben, azaz több mint száz évvel ezelőtt, amikor még nem mindenkinek tellett orvosra, és nem volt még megfelelően fejlett az orvostudomány, olyan 40-50 év volt az átlagéletkor. Régebben pedig 20-30.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!