Ha két hónapos babám megkapta a pneumococcus elleni védőoltást, akkor a többi ismétlőt is kötelezően meg kell kapnia, akkor is, ha már én nem szeretném beadatni neki?
Figyelt kérdés
Esetleg lehet valami baj, ha többször nem kapja meg, de az elsőt megkapta?2012. szept. 7. 12:47
11/12 A kérdező kommentje:
Ezeket én is olvastam, meg egyéb írásokat is. Ellene, mellette egyaránt. Még nem döntöttem el, ezért is írtam ki a kérdést. Köszönöm a hasznos véleményeket! Jöhet még ilyen is, olyan is, csak ne legyen kioktatás... :)
2012. szept. 7. 23:14
12/12 anonim válasza:
ha elkezdesz egy oltássorozatott az be kell fejezni mert különben kidobott pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!