Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vennétek ettől a sráctól...

Vennétek ettől a sráctól gyerekülést? Többi lent

Figyelt kérdés

Van egy srác a vaterán,gyereküléseket árul,maxi cosi,römer..stb,de vagy 2oldallal vannak,tehát elég sok,az ülésre azt írja használt,de a huzata az új,egy m.c ülést 18ezerért ad,amit újonnan 50-60ezerért tudnák venni!

Nem tudom,nagyon csábító..biztos hogy nem használt maga az ülés sem,szerintem vagy lopott vagy ilyen kaminról le esett történet..

Megnéznétek? Segítenétek?

[link]

2012. okt. 31. 13:06
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
9%
ha lopott árut veszel, akkor bajba kerülhetsz te is.
2012. okt. 31. 17:07
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
azt ne felejtsuk mar el h a kerdezo csak feltetelezi h lopott,847 ertekelesbol 847 pozitiv es az elado meg szamlat is ad,de mkinek szive joga eldonteni. mellesleg szemelyesen is atveheto es ha annyira lopott,vagy rossz lenne,biztosan nem irta vna oda. de hagyjuk is.
2012. okt. 31. 17:17
 33/35 anonim ***** válasza:
53%
Nekem végülis mindegy. Én nem vettem használt autósülést. Illetve a 9-36 kg-os autósülésekről is lebeszélnék mindenkit.
2012. okt. 31. 17:22
 34/35 anonim ***** válasza:

nekünk volt már használt is, azzal sem volt semmi baj.

MOst 9-36os vagy, touragoo, meg vagyunk vele elégedve.

2012. okt. 31. 21:59
 35/35 anonim ***** válasza:

A kétszer is csúnyán lepontozott 4. vagyok ismét.

Mi Concord Ultimaxot vettünk a picurnak, de úgy látom, hogy már csak az isofixeset lehet kapni, az meg 100.000 fölött van, úgyhogy azt gondolom nem...

A másik, amit néztünk az a Besafe, de az is ilyen drága.

Viszont a harmadik, amit próbáltunk, az az általad is belinkelt Britax First Class Plus!!!! Az jó kis ülés, azt nyugodt szívvel megvenném. Mindkét irányba beköthető, dönthető, én bele is próbáltam a picim...

Szerintem ebben az árkategóriában az egyik legjobb....ha nem a legjobb! Szerintem megéri beruházni :)

2012. okt. 31. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!