Vennétek ettől a sráctól gyerekülést? Többi lent
Van egy srác a vaterán,gyereküléseket árul,maxi cosi,römer..stb,de vagy 2oldallal vannak,tehát elég sok,az ülésre azt írja használt,de a huzata az új,egy m.c ülést 18ezerért ad,amit újonnan 50-60ezerért tudnák venni!
Nem tudom,nagyon csábító..biztos hogy nem használt maga az ülés sem,szerintem vagy lopott vagy ilyen kaminról le esett történet..
Megnéznétek? Segítenétek?
nekünk volt már használt is, azzal sem volt semmi baj.
MOst 9-36os vagy, touragoo, meg vagyunk vele elégedve.
A kétszer is csúnyán lepontozott 4. vagyok ismét.
Mi Concord Ultimaxot vettünk a picurnak, de úgy látom, hogy már csak az isofixeset lehet kapni, az meg 100.000 fölött van, úgyhogy azt gondolom nem...
A másik, amit néztünk az a Besafe, de az is ilyen drága.
Viszont a harmadik, amit próbáltunk, az az általad is belinkelt Britax First Class Plus!!!! Az jó kis ülés, azt nyugodt szívvel megvenném. Mindkét irányba beköthető, dönthető, én bele is próbáltam a picim...
Szerintem ebben az árkategóriában az egyik legjobb....ha nem a legjobb! Szerintem megéri beruházni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!