Vennétek ettől a sráctól gyerekülést? Többi lent
Van egy srác a vaterán,gyereküléseket árul,maxi cosi,römer..stb,de vagy 2oldallal vannak,tehát elég sok,az ülésre azt írja használt,de a huzata az új,egy m.c ülést 18ezerért ad,amit újonnan 50-60ezerért tudnák venni!
Nem tudom,nagyon csábító..biztos hogy nem használt maga az ülés sem,szerintem vagy lopott vagy ilyen kaminról le esett történet..
Megnéznétek? Segítenétek?
Kérdezőnek:
ha még van 5 centi, akkor várj, ne ültesd át.
Az én gyerekeim kb. 8 hónaposan ültek át ülésbe, de akkor már stabilan ültek maguktól is, és ők tényleg kinőtték a hordozót, kilógott a fejük teteje.
Bár akkor inkább ez:
13ezer a külömbbség..de borzasztó nehéz lesz meg győzni apát hogy ezt vegyük,szerintem majdnem hogy esélytelen.
de milyet vegyek ami árban elfogadható??
Nem olcsók az ülések, bizony.
De gyerekülést nem ár alapján, hanem törésteszt eredmény alapján kell venni.
Kérdező, és a helydben nem vennék 0-18-as ülést, hanem megvárnám, amíg a gyerek tényleg kinövi a hordozót, és 9-36-osat vennék. (Illetve én így is tettem.)
De téli cuccal nem tudom beletenni,csak ugy ha a nadrágot adom rá,de akkor már a kabát kizárt..
Vagy esetleg forditva,de szerintem ugy sem fér bele..már mint szélességre..
Ilyen a hordozónk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!