Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vennétek használt gyerekülést?

Vennétek használt gyerekülést?

Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 08:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen. Csak jól meg kell nézni, hogy milyen állapotban van és hogy megfelel-e a szabályoknak. De ha mondjuk van egy konkrét márka, típus amit szeretnék és használtan találok a bolti ár töredékéért, akkor simán megvenném! Mikor mi vettünk gyerekülést nagyon sok bababiziben szétnéztem, de nem találtam olyat, amit szerettünk volna. Viszont voltak olyanok, amik új huzattal, teljesen jó állapotban 16.000,- Ft-ba kerültek. A párom ragaszkodott 3 féle típushoz ezért nem vettünk végül használtat. Szerencsénkre sikerült egy kirakatból beszedett, utolsó darabot vásárolni az eredeti át 2/3-áért. :)
2009. dec. 17. 09:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem.Mivel nem tudjuk,h mi volt az "előélete".Azt tudni kell,h ezeket az üléseket csak 1x érheti vmilyen komolyabb behatás,aztán már semmit nem érnek.De ezt nem feltétlenül kell,h lásd rajta.Ha baráti,vagy családi körben lenne,akkor talán igen.
2009. dec. 17. 09:04
 3/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Olyan helyről venném, ahol ezzel foglakoznak, hogy üléseket árulnak. Ez egy Maxi Cosi ülés lenne, 15000ft-ért.
2009. dec. 17. 09:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Az ' előélettől' félek én is. bár nagyon sok ismerősöm már innen vett ülést.
2009. dec. 17. 09:07
 5/8 anonim ***** válasza:

öcsémnek használtat vettünk mi is...azota kinötte,megkapta rokonkisgyerek,már a huga használja,semmi baja még mindig...

azért mielőtt megveszitek,jo alaposan megkell nézni,véletlen se legyen rajta repedés,huzat alatt se

2009. dec. 17. 09:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt már megnéztük, semmi repedés sincs rajta.
2009. dec. 17. 09:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Én vennék. Ha valóban baja van, látszik rajta, olyat meg úgyse veszel.
2009. dec. 17. 10:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen.
2009. dec. 17. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!