Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik gyerekülést vennétek meg?

Melyik gyerekülést vennétek meg?

Figyelt kérdés

9 hónapos lesz a kislányom és kezdi kinőni a bébi hordozóját.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha esetleg van más márka/típus, amit javasolnátok, azt is szívesen fogadom. Ha lehet, akkor árkategóriában kb. ugyanez, mert 20-30 ezernél többet sajnos nem tudunk kiadni. Előre is köszönöm.

2011. jan. 13. 16:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

9-36 - osat semmiképp, mindenképp olyat, ami dönthető egy mozdulattal, akkor inkább 9-25 kg-ig.

Nekünk top rieder 9-25 ig van. szeretem.

2011. jan. 13. 16:34
 2/11 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk ez van, dönthető, biztonságos és sokáig tudja majd használni.

2011. jan. 13. 16:40
 3/11 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva egyiket sem, de ha nagyon muszály lenne ezek közül, akkor a concordot (az még valamennyire márka.

Nem kioktatásnak szánom, csak leírom a véleményem. Ahogy utánaolvastam nem nagyon ajánlják a 9-36 kg-os üléseket, mert nem lehet ugyanaz az ülés elég biztonságos egy 9 kg-os és egy 30 kg-os gyereknek. Tehát tökéletesen egyik súlycsoportnak sem jók.

Mi 9-18 kg-ig vettünk (először én is így akartam mint te, de ahogy utánajártam meggondoltam magam. Ahogy nézegettem a römer king-et és a maxi cosi-t ajánlják legtöbben.

Nekünk maxi cosi priori xp van. Újonnan rendkívül borsos ára van, viszont mi pl. használtan vettük 18.000 ft-ért (45-50.000 helyett). Sokat találsz az aukciós oldalakon. És ahogy nézegettem ezt is kb 3 éves korukig tudják használni, addigra meg amúgy is használódik rendesen, és nem árt majd újra beruházni. Akkor jön majd a 15-36 kg-ig.

Szóval szerintem inkább egy jóminőségű, biztonságos használt, mint egy kevésbbé biztonságos új. (Újonnan mi sem tudnánk 50.000-et kiadni egy ilyen ülésre)

Sikeres választást kívánok!

2011. jan. 13. 16:42
 4/11 anonim ***** válasza:

ha ezekből kell választani,akkor a másodikat.mindenképp dönthetőt vegyél. a 9-36 nagyon nagy a szórás,nem felelhet meg egy 9 és egy 36 kilósnak egyszerre.ha nem tudsz többet kiadni,inkább vegyél használtat.én is használtat vettem,újan 50 lett volna,így 18.és új a huzata

[link]

a miénk ilyen.nézd meg az árát!és nézd meg a töréstesztjét.ráadásul ennyi idő alatt nem tudja elhasználni egy gyerek,max. kikopik egy kicsit a huzat,de a biztonságból az nem vesz vissza

2011. jan. 13. 16:42
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem is babám biztonsága a legfőbb, de miért nem jó a 9-36 kg gyerekülés?

Hiszen, akkorra majd csak magasítóként fog szolgálni.

2011. jan. 13. 16:50
 6/11 anonim ***** válasza:

9-25 kg-ig a jó, a 9-36 kg nál túl sok az átmenet! gondolj bele, hogy a 9 hós kislányt beülteted az ülésbe és majd 8 évesen is a 36 kgig való ülésbe fog ülni? kicsit irreális. nem beszélve arról, hogy addigra 6-szor tönkremegy és nem dönthetők. mi ezt vettük:

[link]

2011. jan. 13. 16:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Miért megy tönkre egy autósülés?Nem értem.Igaza van annak aki azt írta,hogy utána ülésmagasítóként lehet használni,ezért jó 36kg ig.:)Az én lányom 7 éves ,de még mindig tökéletes az ülése amit picin használt.:)
2011. jan. 13. 16:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Pedig a miénk dönthető és 9-36 kg jó, mondjuk mi nem használjuk sűrűn, így nem hiszem, hogy hamar tönkre fog menni. Vigyázok a cuccainkra, mert még egy babát szeretnénk!
2011. jan. 13. 17:00
 9/11 anonim ***** válasza:

nyilván mindenki megpróbál vigyázni a cuccaira, de azt majd a gyerek teheti tönkre, ha kis csibész lesz belőle!

egy dönthetős ülés van a 9-36 kg-ig kategóriába, ami nem olcsó, nem jól tudom?

na mindegy, nem is ez volt a kérdés, én leírtam a véleményem, mert így gondolom!pont!

2011. jan. 13. 17:18
 10/11 anonim ***** válasza:

szia!

Maxi Cosi, Bee Safe, Römer, Cybex inkább használtan egy márkásat ajánlanék én is illetve az Outletbe szoktak lenni jó áron újak! és én is hordozó után 9-18-kg-os ülést vettem! először nem olyat akartam hanem 9-36-ig de bementünk a boltba és kipróbáltuk már 9-hós lányom is utálta mert szűk volt pedig Recarot néztünk!

egyébként az ülésmagasító nem biztonságos később!! csak az olyan aminek van háttámlája és jó az oldalvédelme is ezt tudják a 15-36-ig használható ülések! nekünk Maxi Cosi hordink volt utána BeeSafe ülésünk most a nagyoknak való Cybex X

a hordit használtan a másik kettőt újonnan vettem mert a fiam is használta a 9-18-asat a 15-36-ig valót meg ugye olyan sokáig kihasználják hogy az hosszútávú befektetés:D

2011. jan. 13. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!