Vennétek használt gyerekülést? 9 kg felettit?
mi is "megörököltük" a családból, a két unokabátyó használta, kb 3,5-4 éves ülésről van szó. A huzata kopott volt, de varrtam rá másikat, de belül a hungarocelnek a szélei le voltak töredezve, és csak vékonyabbat sikerült szerezni, úgyhogy arra még ragasztottam egy szivacslapot - így legalább kényelmesebb is lett.
Semmi gond nincs vele amúgy, teljesen megfelel a biztonsági előírásoknak.
Ha nem kaptunk volna, akkor használtat kerestem volna a neten.
Nem akarok ellentmondani, de csak olyan használtat vegyél, amit tudsz, h honnan van. Vannak sajna akik eladják, miután koccantak az autóval, pedig az nagyon balesetveszélyes, ha van az ülésen egy hajszálvékony repedés, és ne adj Isten Te is koccansz, súlyos sérülést okozhat a kicsinek, ha eltörik.Én Brendonban vettem , kifutó termék volt, nem volt egy őrülestes összeg.www.babyoutlet.hu. A brendon honlapján egyébként mindig vannak akciók, és asszem 5000Ft felett, ingyen kiszállítják.www.brendon.hu.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!