Az egyszerű ikeás etetőszéket használóktól kérdeznék? . Bővebben lent.
Ha kiveszem a lábait, akkor tudom kisszékként használni?
3 vagy 5 pontos a biztonsági öve? S lenne kedves vki lemérni, hogy a lábvégei között hány cm van (milyen szélesen állnak a lábai. Mert használaton kívül 2 szekrény között lenne és nemtom, hogy befér e. Köszi
Kisszékként nem használható.
A miénk régi, annak 2 pontos biztonsági öve van. (De mivel ETETŐ székről van szó, sosem hagyom benne a fiamat, így ez lényegtelen számomra).
Megmérni most nem tudom, mert külföldről írok, ahol Mamas&Papas-unk van, aminek 5 pontos a biztonsági öve, és a fiam ebben ugyanúgy feláll, mint az IKEA-ban. Úgyhogy ebben sem hagyhatnám magára egy pillanatra sem :-)
köszi
most egy kicsit érthetetlen leszek :-)
2 ponton? Akkor csak a 2 oldalán van rögzítve és a lába között nincs? Persze én se hagynám ott, de a fiam fénysebességgel közlekedik és ha elfordulnék egy kanálért, már tuti ott se lenne :-)
2. ha jól értem akkor a székláb által a földön leírt téglalap 70*80cm? Mert akkor az jól szét áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!