Te mennyiért vettél etetőszéket?
Vettem egy újat, 15.000-ért, cam etetőszék volt, de nem vált be, mert a gyereket hiába bekötöttem, mindig lecsúszott, a tálcára nehéz le fel tenni, vagyis tolni lehetett csak, nem volt dönthető, huzata 3 hét után megtört, nem lehetett állítani a magasságát, nem
Volt az asztallal egy szintben...
Elvittem mamaihoz, otthonra meg vettem egy Fisher price etetőszéket.
Na ez bevált, még 3,5 évesen is használjuk!
Nekünk ilyen van, nagyon szeretem. Mivel volt még kuponom is így 10.000Ft-ért vettem. Könnyen tisztítható, elég masszív, és dupla tálcás, ami szintén nagyon hasznos.
Mi Cam Campionét vettünk 40 ezerért. Nagyon szereti a baba. Ha főzök akkor is bele szoktam tenni, hogy kint legyen velem a konyhában. Nagyon jó, hogy dönthető a háttámlája.
1.gyereknek fa székké-asztallá szétszedhető etetőszék, kb 9-10ezer ft. Ez kb 2 évig volt használatban, utána széttört a székrész (ugrált rajta egyszerre a két gyerekem, szóval nem a szék hibája volt, hogy feladta)
2.gyereknek ikea legolcsóbb fehér, 3-4ezer ft, már nem is tudom. Ezt kb 1,5 éve használjuk, semmi baja.
15 ezerért, de rakom is vaterára, 2szer próbáltam beletnni, de nem fér be, nem lehet bekötni, a hasa már most nem fér el... totál kényelmetlen....
és megyünk az IKEÁba venni az olcsót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!