Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hol vettétek/veszítek meg...

Ti hol vettétek/veszítek meg babátok első cipőcskéjét? Milyen fajtát és mennyiért?

Figyelt kérdés

2012. aug. 13. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
A legelső cipőket (puhatalpú) netről rendeltem egy pasitól, Adidas-t és Puma-t. Mindkettő 5000 Ft volt. Felváltva hordta. ;-)
2012. aug. 13. 18:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Puha talpú cipőt nem ajánlom. Ha már tud járni, akkor kell neki venni egy jó minőségű gyerek cipőt, amit fel is próbál, tehát nem netről rendelve. Én Falcont vettem. De vannak olyanok, amiket pl egészségpénztárra is lehet venni.
2012. aug. 13. 19:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Brendonban egy riczter szandi volt az első, nem volt rossz de azóta rájöttünk a super fit a legjobb cipő így már csak azok vannak neki.
2012. aug. 13. 22:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Deichmann-ban Elephanten cipő kb. 8-9000 Ft
2012. aug. 13. 23:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Branch Kids-ben vettünk egy Superfit cipőt nagyon akciósan, ismerős eladónál.
2012. aug. 14. 03:53
 6/7 anonim ***** válasza:
salus, heim pal korhaz, ortopedussal feliratva 3000
2012. aug. 14. 07:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Deichmann,Bobby shoes szandál,nekünk bevált,cipőt is ilyet fogok venni.Ha lett volna rá pénz akkor Elefantent vettem volna.
2012. aug. 14. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!