22 hónapos fiam mellett rettenetesen elfáradok, van más is ezzel így?
Már csak egyszer alszik napközben 1 órát, ami nem baj, de nem értem hogy van egész nap hogy van ennyi energiája, futni, ugrálni, csak akkor ül ha eszik, vagy ha eljátszik magában vagy velem a szőnyegen, gyurmázunk, forma bedobó stb.
A kérdésem kedves anyukák hogy rendjén van az hogy egész nap tud ugrabugrálni, futkosni a lakásban, más gyerek is ilyen vagy csak én vagyok gyenge ?? 28 éves vagyok!!
nekem 18 hónapos fiam van. Ö is ugrál fut játszik, most kismotorozni tanulunk. Igen reggel 7 tő este 8ig közben 30vagy 45, vagy talán más félóra pihi van amikor alszik.
Ugy szoktam csinálni, hogy 2 havonta oda adom az anyósomnak 3-4 napra és akkor kipihenem magam. :D amúgy már megszokta a rendszert, reggel 10kor lemegyünk délbe haza ebéd délután meg 4 kor megyünk le és kifulladásik rohangál, motorozik általában 6 kor fürdik és 8 kor már alszik is. Minden nap lemegyünk kivéve ha esik az eső.
Igazából nekem van egy kutyám akivel gyermekem születése előtt is sokat sétáltam, kirándultam játszottam így most annyi hogy a gyerekkel együtt 3asban játszunk kirándulunk és futkározunk. Apa sokat dolgozik, de ö is szívesen jön velünk sétálni, ha van ideje.
Ja és 8 óra után biciklizni(szoba bicikli) szoktam még egy órát mert a terhesség alatti plusz kiló nehezen akarnak lemenni :)
Én is 28 vagyok, 2 éves a fiam és ő is ilyen.
Megy, tesz-vesz, matat, ugrál, a legjobban bohóckodni, birkózni szeret mikor bent vagyunk, én meg ajánlgatom a nyugis játékokat,mert 32 hetes vagyok a tesóval és nem tudok vele birkózni:)
Én is totál lefáradok estére úgy, hogy sokszor én is alszok vele délben!Ha nem sikerül lefeküdnöm, vagy legalább pihiznem, akkor meg végképp totál kivagyok.Sokszor elalszom vele együtt mikor altatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!