Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, akiknek drága gyerekü...

Anyukák, akiknek drága gyerekülése van, lent hagyjátok a kocsiban?

Figyelt kérdés

Nem féltek, hogy valaki ellopja, vagy estleg történt már ilyen?

Most vettünk egy Römer King Plus-t, lakótelepen lakunk és hát nem tudom, de egy kicsit félek lent hagyni.

2009. aug. 9. 19:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%
Hát kinek mi a drága, a miénk sem volt éppen olcsó, bár biztos vannak sokkal drágábbak is. Nekem még eszembe se jutott, hogy elviheti valaki, pedig már egy éve megvan, lakótelepi parkolóban áll a kocsi, szerintem gyerekülés miatt nem szokás kocsit feltörni.
2009. aug. 15. 22:00
 12/16 anonim ***** válasza:
66%
Mi Bébé Confort Axiss ülést vettünk,és mivel kertes házban lakunk a parkolás nem gond.Bárhová mentünk is eddig,én még nem aggódtam amiatt,h ezért feltörik a kocsit.
2009. aug. 15. 22:53
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is Römer King Plus van. 60 ezerért vettük. Majhogynem többe kerül, mint az autónk! :) De apa szerint a biztonság az első. Mi 3-on lakunk, lift nélkül. Minden alkalommal felcipeljük.. :( De csak ha együtt vagyunk, mert ha egyikünk van a gyerekkel, együtt a gyereket és az ülést képtelenség felhozni. (akkor este hozzuk fel). Ilyen világban élünk :(
2009. aug. 15. 23:25
 14/16 anonim ***** válasza:
48%
Nekünk isofixes Bébé Confortunk van, ami jó drága volt, még sosem aggódtunk amiatt, hogy feltörnék a kocsit a gyerekülés miatt.
2009. aug. 16. 08:48
 15/16 anonim ***** válasza:
48%
Nekünk egyelőre 9 kg-ig használható Maxi Cosi hordozónk van, azt mindig a babával együtt visszük fel és le is. Viszont most már kéne vennünk egy nagyobbat, amiben tud ülni is. Na most én olyat szeretnék, amit hátulra, úgymond fixen beteszel és az ott is marad lent. Szóval mi valószínűleg lent fogjuk hagyni, nálunk sincs lift, másodikon lakunk, mindig meg vagyunk pakolva, mint a lovak, szóval marad lent és reménykedek majd benne, hogy nem lesz valaki akkora szemét, hogy kilopja!
2009. aug. 16. 09:19
 16/16 anonim ***** válasza:
48%
A mienk ugyan nem volt túl drága (18.000.- körül Baby design márkájú), de ahhoz jól néz ki, hogy esetleg ezért is feltörheti akárki a kocsit. De - mivel annyira nehéz a ki- be kötözgetés - mi benne hagyjuk, mert alkalmanként 15-20 percet is el lehetne szülni vele, amíg kikötnénk és visszakötnénk. Így bízunk abban, hogy nem lesz semmi gond. :)
2009. aug. 16. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!