Ilyen van? 5 hónaposan rendes kaját akar enni?
Figyelt kérdés
5 hónaposom szinte kinézi a kaját a számból, és sír, ordít ha nem adok neki, de ő még esélye sincs hogy megegye ( májas kenyér, pörkölt ) viszont egyedül vagyok vele, és arra sincs mód hogy ne előtte egyek. Létezik hogy valóban éhes? Ha megszagoltatom vele akkor már ő is kapná be és enné ahogy én.2012. okt. 25. 15:28
11/15 anonim válasza:
Nyersen minden értékes vitamin megmarad benne. Nálunk egyáltalán nem volt probléma vele, igaz én az első pár hétben amíg csak kóstolgatott üveges gyümölcsöket adtam neki. Próbáld ki nyersen is őket, ha nem bírja a kis pocakja, akkor főzve. Ha így sem akkor viszont várj 1-2 hetet, lehet hogy mégsem elég érett rá.
12/15 anonim válasza:
Én az utolsó hozzászólóval értek egyet. Attól, mert kíváncsi, attól mg nem biztos, hogy megérett a szilárd ételre is. Nem adod neki oda, amit ő szeretne, de ő ugyan honnan tudná, hogy az étel és milyen íze van?
Fel akarja fedezni a világot.
13/15 anonim válasza:
4-es vagyok.
Ne pürével indíts, hanem sima, facsart almalével! Ne 2 evőkanálnyit, hanem 3 pici kanálnyit! Ha ez nem okoz gondot, akkor jöhet ugyanez a következő napon is (ugyanannyi). Majd lassan emelheted az adagot. Majd jöhet a pép.
Nyilván a péppel volt a gond (2,5 hete), hisz' addig csak folyékonyat kapott.
14/15 A kérdező kommentje:
Értem, leget hogy tényleg előbb a gyümölcs levével kellene kezdeni.
2012. okt. 26. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!