Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a kedvenc baba öblítőd,...

Melyik a kedvenc baba öblítőd, ami finom illatú és hosszan tartja azt?

Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 11:52
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Nálunk Dreft Baby mosószerrel a Bip Sensitive és a Giraffe Baby öblítő vált be, nagyon finom illata van a babaruháknak száradás után is (többen is kérdezték mér, milyen mosószert és öblítőt használok), pedig a mennyiséget nem viszem túlzásba.
2012. okt. 23. 16:31
 22/31 A kérdező kommentje:

azt olvastam a dreft baby mosószerről,hogy nem viszi ki a foltokat. Viszont amit én használok mosószer,az nagyon tuti,dúrva foltokat is kiszed.Pedig babarucikat csak 30-40 fokon mosok. Így öblítőt kell váltanom. Gabi baba öblítőről is jókat hallottam,de nem tudom azt lehet még egyáltalán kapni? Ha nem akkor következőnek a coccolinot fogom kipróbálni szerintem.

Azt a vaniliás coccolinot is kipróbálnám,de az nem sensitív,így babának még nem használnám..

2012. okt. 23. 17:26
 23/31 anonim ***** válasza:
Vailiás cocolinos vagyok: Igen, azt elfelejtettem írni, hgy ő már 16 hónapos, és így simán mosok nem sensitivvel.
2012. okt. 23. 18:03
 24/31 anonim ***** válasza:
Fekete Lenort használok neki. Szerencsére nem érzékeny a bőre, nem kellett a drága babaöblítőt venni neki.
2012. okt. 23. 22:18
 25/31 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.

Én eleinte úgy használtam, hogy Dreft + Gabi, de így a 2 nagyon drága. Majd olvastam, hogy a Dreft-hez nem kell öblítő, el is hagytam a Gabit :(. Még így is szuper jó illata van a ruciknak, de a Gabival volt az igazi :))

Gabi öblítőt lehet kapni nagyobb drogériákban + bevásárló központokban. Mivel nem koncentrátum + kisebb kiszerelés az átlagosnál, ezért gyorsan fogy + kb. 700 ft. A Dreft 1L: 1300....

Érdemes megfigyelni, hogy a sok menő márkára rá van írva, hogy "sensitív" - közben ugyanolyan, mint a többi (csak illatban különbözik).

Ha feltétlenül jót akarsz vásárolni a babádnak, akkor ne vegyél koncentrátumos öblítőt! A gyerekorvosunk nem ajánl semmilyen öblítőt senkinek.

2012. okt. 23. 22:18
 26/31 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Kiviszi a Dreft az átlagos foltokat 40 fokon. A makacs foltokra meg folttisztító + alapos öblítés után mosás. Vagy simán kidobom a napra száradni, és a napfény kiszívja a legtöbb makacs foltot :)

2012. okt. 23. 22:20
 27/31 anonim ***** válasza:
Silan sensitive es a coccolino sensitive. Mososzert en is dreft babyt hasznalok. Imadom, amikor a kiteregetett ruhak illata belengi az egesz hazat :)
2012. okt. 24. 11:06
 28/31 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Megkerdezhetem,hogy milyen mososzert hasznalsz? Mert en ha nagyon foltos egy ruha,akkor folttisztitot teszek a mososzerhez,de ha a Te valasztasod ennyire tuti,akkor megoszthatnad velunk a nevet :)
2012. okt. 24. 11:09
 29/31 A kérdező kommentje:
Tomi 3x action mosószert használok! A mi ruháinkhoz és a baba ruháihoz is. Nagyon jó!! Az anyatejes kakit is nyom nélkül kiszedte,míg sem a persil sem az ariel ezt nem tette meg!
2012. okt. 24. 12:35
 30/31 A kérdező kommentje:
Ja és nem porban veszem,hanem a gél változatban. (nem tudom számít e)
2012. okt. 24. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!